הכנס הישראלי השני בתורת המשחקים

vinney

Well-known member
הכנס הישראלי השני בתורת המשחקים

לכבודו של פרופסור אומן, חתן פרס נובל. הכנס יערך ב1 לינואר בקמפוס האוניברסיטה הפתוחה ברעננה, לפרטים - פה.

MegaMango

New member
מה זה תורת המשחקים?

MegaMango

New member
וייי זה נשמע ממש מגניב!

מי היה מאמין שיש עוד אנשים בשעות כאלה בלילה...בפורום...
*אזהרה:שטויות של מאי*
רוצים לשמוע משהו יותר מגניב מזה? יש חנויות למכוניות על שלט וכאלה ויש שם גם מסוק על שלט. זה מסוק קטן שיכול ממש לרחף , לעצור ולנוע באוויר. אפשר לעשות קרב בסגנון באטל בוטס רק עם מסוקים כאלה. תחשבו על אנשים שמציידים מסוקים בלהביורים ומכונות ירי D: אפשר לקחת את זה יותר רחוק..כבר קיימים שבבים ודברים כיום שמאפשרים שליטה בטלפתיה במכשירים חשמליים..אז אפשר לעשות צבא של מכונות מעופפות קטלניות שנשלטות בכוח המחשבה!! אנשים נלחמים אחד בשני עם צבאות של מכונות השמדה מעופפות!

vinney

Well-known member
המם...

שכחו אותי בבית בTBS, אין לי כוח לצאת בחוץ, יש שיעורי בית לעשות

MegaMango

New member
חחח..

אני לא אתן לך להישאר יותר מאוחר ממני! ארגג! שעות השינה שלי התעוותו לגמרי..הייתה לי הצטננות ושפעת והפסדתי כמה ימי בצפר ומכללה ועכשיו יש לי תרגילים להשלים בחומר שאני לא יודע ושני מבחנים בבצפר(מתמטיקה ופיזיקה). לפחות את התגובה האחרונה בשירשור לא תוכל לקחת ממני! אף אחד לא יוכל לקחת את זה ממני!

vinney

Well-known member
לדעתי יש קשר

מדעי המחשב מתעסקים באלגוריתמים בין היתר, ותורת המשחקים זה פלח מסוים של אלגוריתמים. ככה אני מבין את זה, לפחות, אולי אני טועה

DadleFish

New member
אתה צודק ב-100%,

ותורת המשחקים היא אחד הענפים המהווים בסיס ל-AI. הרבה שיקולים של סוכנים נובעים ישירות מתיאוריות של תורת המשחקים.

theguyman

New member
יש שימושים

בתחום המקשר בין התחומים של בינה מלאכותית מבוזרת (סוכנים), תורת המשחקים, ומסחר אלקטוני (למשל מכרזים באינטרנט). הנה לינק שמציג את הנושא בצורה תמציתית. http://iew3.technion.ac.il/~iedean/ai-gt.html

למעלה