הכנס ללימודים קוויריים

ליטל ו

New member
הכנס ללימודים קוויריים

בעוד שבוע. נורה, אילנה ברגר, עמליה זיו, ועוד. אולי השנה אני אפילו אגיע :) תודה לאורית על התכנית (ואגב, אנשים, plug - היא מותק. דיברנו שעות על ג'נדר, והיא היתה סקרנית, נעימה, ופתוחה לשמוע, לקבל ולהחליף רעיונות. -'מוגש מטעם התנועה לבדיקת חוקרים על הפורום' ;) )

שרימפי

New member
שאלה

אני חושב ללכת, אבל אני צריך פרטים כמו עלות וכאלו למי אני פונה.

אורי 0

New member
אין עלות

אתה פותח את התכנית, מסתכל איפה ההרצאות (שים לב! חלק מההרצאות הם ב"מושבים מקבילים" כלומר אתה צריך להחליט מה אתה מפסיד). מאתר את האולם (רוצי להצטייד בידידים סטודנטים לשם כך) נכנס ומקשיב בנימוס.

אורי 0

New member
אכן, בבניין משפטים (טרובוביץ')

(חוץ מהסרט). רוב המושבים באולם כס המשפט (אתה נכנס למשפטים, פונה שמאלה והאולם מימינך). שנים בחדרים 201 ו 304 באותו בנין.

ליאתו

New member
סכמו בשבילי, תהיו מתוקים

ומתוקות אני עדיין בחו"ל

אורי 0

New member
Merde

למה הם חייבים לעשות את המושב הטרנסי בשעה שאני מלמד בירושלים, אינעל דינהום? הכנס מוקלט בוידאו, נכון? נעשה הקרנה לנעדרים? (וכן, אורית מותק, המלצתי)

ליטל ו

New member
../images/Emo13.gif

זהו, מעכשיו כל חוקר שרוצה לפנות לפורום יצטרך להביא ממליצים ;) לא רק חוקרים, בעצם, גם תסריטאים, שואלי שאלות כלליות, טרולים, וכמובן אנשים שרוצים לזיין טרנסית... "המשתמש 'חם על דנה' הפגין התלהבות, אך נסוג כשהוצע לו להיות 'זה שמקבל'. כמו כן, ההצהרה שהגיש מראש בנוגע ל'זין 28סנטימ' היתה כוזבת בעליל". לא, לא, אני באמת צוחקת, בבקשה לא להיעלב (או חס ושלום לקחת אותי ברצינות)... :)

או רית

New member
נחמד

אני כבר מסיימת להסמיק... תודה על ההמלצות וההיענות מסתבר שגם עבור "פמינסטית", מותק זה בסדר גמור:) ואיך לא לנצל את ההזדמנות ולבקש עוד קצת, אבל ממש עוד קצת, מתנדבימות

ליטל ו

New member
../images/Emo13.gif

אוי, תודה שלקחת באופן המכבד והידידותי שבו התכוונתי ולא נעלבת.

למעלה