הכנס של אוריאלי

הכנס של אוריאלי

אתמול (יום שבת) הייתי בכנס של אוריאלי. הנומרטור בכניסה הצביע על 1,157 אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעבר לכך שזה מספר לא ייאמן אפילו בקנה מידה ארצי, החשוב הוא שהאנשים שהיו שם היו תומכים אמיתיים ונלהבים וכל האווירה הייתה פשוט פנטסטית ! יהודה היה נמרץ, ענייני והציג תוכניות פנטסטיות למימוש בתוך קדנציה אחת (ותתפלאו - לא מדובר בפסי האטה...) גרמן תיזהרי, אוריאלי עוקף אותך בלי וינקר !

1,180 משתתפים בכנס של אוריאלי |בנדנ

אולמי לה קסה לא עמדו בעומס ואתם יודעים מה - רוב האנשים שם מכירים את יהודה יליד הרצליה באופן אישי אוריאלי לוקח !!!!!!!!!!!!!

אורקה א

New member
זה נכון לגבי הכנס של אוריאלי ../images/Emo127.gif

מעל 1,000 איש גדשו את אולמי לה קסה והאווירה הייתה של מהפך - לא פחות מזה. יאללה אוריאלי - מגיע לך להיות ראש עיר !!!

אתם יודעים

מתחילים בלה-קסה, עם כיבוד קל ואמן אורח ועוד יכולים לגמור עם לינת לילה באיזה בית מלון מפואר - אז רק לשים לב שלא לעבור יותר מידי את הגבול.

למטה של אוריאלי אין בעיה עם החוק

תקרא את הפרוטוקול של הישיבה האחרונה של ועדת בחירות עירונית. אין להם בעיה עם החוק, הם מעדיפים שלא להתיחס אליו. שיטה טובה - יותר קל לנהל קמפיין ככה

העבריינים הם לא אצל אוריאלי

הם התרכזו אצל רשפי, פלטי והבחור הזה מרמת השרון, הסגן אלוף, נו איך קוראים לו, זה שהיה בלב"י.

mbr10

New member
קוסם

הוא ממש קוסם מנהל מע' בחירות בלי תקציב מכניס יותר מאלף ומאה אנשים בלאקסה, אולי אפשר אם אתה מכיר אותו אז בבקשה עוד קסם אחד ודי נודה מכל הלב שיעלם בבקשה מחיינו קצנו בדובים המתעוררים לעיתים ואינם מבחינים כי בגרנו ולא נותרנו אותם ילדים המאמינים למעשיות.

אורקה א

New member
תתפלאי אפשר גם לעבוד בתקציב מצומצם

כשיש כל כך הרבה מתנדבים. אוריאלי מפחיד אותך הא ? כמו את גרמן. ה"דוב" הזה, ילדה מליצית, הוא בן למייסדי העיר הזו אז שלי נעלייך מרגלייך עת את מתייחסת אליו בהודעותייך הילדותיות. אוריאלי מכין לכם הפתעה גדולה, יחצנ"ים עלובים, כזו שמדירה שינה מעיניהם של בן אליעזר ושאר הולכי הבטל שלו.

Tami me

New member
מתים לשמוע על ההפתעה

נו ספרי.... אני מבינה שתפרסמו ידיעה שתמוטט את גרמן לחלוטין.... זה כבר מדיר שינה מעיני בן אליעזר? למשל סקופ כמו - "ליעלי היה רומן עם בילי (קלינטון)" - בצחוק בצחוק ממש אין לי מושג ועכשיו המחשבה כי יש סקופ ענק על יעלי מדירה כבר שינה מעיני... לילה טוב ילדים

mbr10

New member
תקציב מצומצם

חוץ מהשכל שום דבר לא מצומצם במטה אוריאלי, שמענו על המוני המתנדבים לעבודה בשכר כל הכבוד

למעלה