האמת
שהמתכון שהשתמשתי בו הוא על הפנים הייתי צריכה להוסיף עוד המון קמח ויצא לי די קשה בגלל זה, אבל עדיין טעים.. אולי אם הייתי מוסיפה עוד קורנפלור במקום קמח לבן זה היה עובד. אבל בכל מקרה הנה המתכון בלי שינויים- מצרכים: 100 גרם חמאה 3/4 כוס סוכר חלמון ביצה שלמה 150 גרם קורנפלור 60 גרם קמח כפית אבקת אפיה ריבת חלב שבבי קוקוס ההכנה: מחממים את התנור ל160 מעלות מקציפים את החמאה והסוכר מנפים את היבשים מערבבים את שניהם ועושים בצק (זה הרגע בו הבנתי שיצא מיימי מדי וצריך עוד קמח) מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ בערך ולוקחים משהו עגול ועושים הרבה עיגולים (לי יצאו 20- זתומרת 10 אלפחורס) אופים את העיגולים בערך 15 דק' או עד שהם מזהיבים. אחרי האפיה, מורחים על עיגול אחד דולסה דה לצ'ה ומדביקים אחר אליו (סנדוויץ') ואז מורחים על החיבורים (הצד של האלפחור כאילו) ריבת חלב (אפשר גם בלי, אבל הרבה קוקוס זה טעים
) ואז מגלגלים את הדפנות בהר של קוקוס בכל מקרה, אם אני אדע בדיוק את המתכון אני אביא לכם אותו, זה מה יש בינתיים תהנו