הכנתי את הלחמניות הממולאות.....וואי איזה טעים

יוכי68

New member
הכנתי את הלחמניות הממולאות.....וואי איזה טעים

תיכף משגרת תמונות ומתכון
 

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון לחמניות ממולאות טונה ועוד...........

מתכון לחמניות ממולאות טונה ועוד.........../יוכי 1 ק"ג קמח מנופה + כוס קמח נוסף 2 כפות שמרים יבשים.............לערבב עם הקמח 1 ביצה שלמה 5 כפות סוכר כף שטוחה מלח רבע כוס שמן 3 כוסות מים פושרים (כוס של 240 מ"ל) ליצור מכל החומרים הנ"ל בצק רך ונעים.......ללוש מס' דקות. להתפיח עד להכפלת הנפח. לקחת כדור של בצק בעזרת ידיים משומנות, לשטח מעט ולמלא במלית טונה/מלית חצילים לסגור היטב וליצור לחמניה ארוכה או עגולה עפ"י בחירתכם. לשים כ 12 לחמניות בתבנית של התנור על נייר אפייה. להתפיח את הלחמניות בתבנית כ 10 דקות לצפות בביצה טרופה עם מעט דבש ולפזר שומשום אפייה בתנור חם 200 מעלות עד להשחמה יפה. מיד איך שמוציאים את הלחמניות יש להניחן על רשת או להפוך אותן בתבנית שלא תיכנס בהן הלחות. מלית טונה: בסיר קטן: לטגן בכמה כפות שמן בצל אחד מגורר ללא נוזלים. להוסיף גמבה אחת קצוצה ולטגן קלות להוסיף 2 עגבניות מגוררות גס ללא נוזלים ולטגן להוסיף כף רסק עגבניות, מעט פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור וחצי כפית סוכר........להמשיך לבשל דקתיים וזהו. בצלחת נפרדת 2 קופסאות טונה מסוננות (קטנות) חופן טבעות זיתים למלא את הבצק בכפית טונה וכפית רוטב ולסגור היטב.........לא לשים יותר מידי שלא יקשה על הסגירה. לרוטב חצילים: בסיר קטן - 4 כפות מרוטב העגבניות בתוספת חצי חציל שחתוך לקוביות + חצי כוס מים ומעט תבלון של מלח ופלפל ומעט פפריקה - לבשל למס' דקות עד לריכוך החצילים וצמצום הנוזלים. יוצא נהדר.........תהנו.
 

cial 1

New member
יוכי68 נשמה עם לחמניה כזו מי צריך../images/Emo137.gif

די הלחמניה גם מזין וגם משביע וגם טעים ועוד שזה בך מיוכי חבל על הזמן רשמתי את המתכון אני חולת לחם אין מה לעשות. יוכי זה המתכון על פי דעתי הכי טעים בלחם למה אני אומרת כי הוא קצת מתוק וכאשר אוכים מעת מתוק המוח לא דורש את המתוק החזק הוא פשוט נח זה בדוק חן חן לך חני
 

שחמטית

New member
וואו, נראה ממש טעים!

הלחמניות האלו מזכירות לי את הלחמניות שנותנים בבר מצוה (מזונות), וזה נראה כ"כ אורירי, איך את עושה אותן כל כך שחומות ויפות?
 

רותי410

New member
איזה יופי, יוכי!!!! גם לי בא לפתוח פה. חחח

ממש עושה חשק. אני הולכת בכיף לאמץ את המתכון. (אבל רק חצי כמות. עד שאני אגמור עם הכול בטוסטר אובן, האפייה תגמור אותי קודם). איזה יופי שאת לא פורשת!!!! וראיתי שבצק השמרים שלך מככב בפורום בישול לילדים!!!! יישר כוח!!!
 

רותי410

New member
ניסיתי כמה פעמים לקנות במכירה פומבית מאתרי

המכירות ותמיד מקדימים אותי. נראה שאני אצטרך ללכת פיזית לחנות ולקנות. ניתן לזה צ'אנס עוד יום-יומיים, ואם לא - נכתת רגליים. אז תמונות בקרוב (אם אני אבין איך מצלמים, איך מעלים למחשב - והכי חשוב: איך מעלים לפורום)
 
יוכי נראה מעולה אוהבת כל מה שיש בו טונה

וחצילים. האם את לשה את הבצק בידיים? כמה אנרגיה זה דורש ממך?!... אני מתעייפת מהלישה מהר ואז הבצקים לא יוצאים לי משהו...ומראש אני לא מנסה. חמותי אומרת שמי שלא רוצה פיזיוטרפיה ורוצה ידיים חזקות- ללוש חלות לשבת...
 
למעלה