הכנתי את קרם הברולה היום

הכנתי את קרם הברולה היום

יצא על הפנים, אם אפשר בכלל להגיד שזה יצא.
לא הצלחתי להוציא את הקרם מתבניות המאפינס, וכשהצלחתי איכשהו אז הכל התרסק ולא נשאר בצורה אחידה אלא נראה יותר כמו חביתה מקושקשת....
ועשיתי הכל מה שצריך כולל תבנית עם מים מלמטה... ולא הלך

זרקתי הכל...
 

bali

New member
מנהל
את מתכוונת קרם הקרמל?

צר לי שלא הצלחת להוציא אותם...

בד"כ עדיף להכין בתבנית נפרדת כל אחד.

קצת קשה לדעת איפה התפקשש לך.
 

CallMeCavanaugh

New member
אני לא בטוח מה ניסית לעשות

אבל אני מכיר איזה מתכון שבו מכינים קרם ברולה בתבניות מאפינס. לפני החילוץ מהתבניות פשוט מקפיאים אותו, ואז הוא לא מתפרק.
 
למעלה