הכנתי בורקס פילו אתמול בפעם הראשונה - כנסו

הכנתי בורקס פילו אתמול בפעם הראשונה - כנסו

שמתי שני דפים, וביניהם שימנתי עם תרסיס שמן פאם

גלגלתי את הבצק למשולש בורקס, עם מילוי תפוח"א בפנים

חיממתי תנור ל200 מעלות כמו שכתוב באריזה של זוגלובג

אחרי כ10-11 דקות הוצאתי את התבנית, וראיתי את מה שצילמתי לכם
הבורקס די נשרף, וכלו ונהיה קראנצ'י בצורה מוגזמת, ממש דיקט

השאלה היא איפה היתה הטעות שלי?
האם החום היה גבוה מדיי או שהיתי צריך להשים את זה לפחות זמן?
שמתי כמובן ביצה מלמעלה ושומשום

 

Fish725

New member
לדעתי ענין של חום גבוה מדי

או שה-200 מעלות בתנור שלך הם יותר לכיוון 250 מעלות, או שפיזור החום לא אופטמלי במקום שהנחת בו את התבנית, או שהבורקס היה קרוב מדי לגוף החימום.
אם המיקום הוא במרכז התנור, הייתי מציע לך לנסות את אותו מתכון כשהתנור שלך מכוון ל-170-180 מעלות ולנסות שוב.
בהצלחה
 
למעלה