הכנתי השבוע "פריקה"- חיטה ירוקה
כמה שמעתי וקראתי על המוצר הזה, ואף פעם לא הזדמן לי לקנות אותו (הבנתי שהוא מוצר עונתי ובעיקר מוצאים אותו בשוק של העיר העתיקה). הייתי בקניון מלחה ביום שישי אז נכנסתי לעדן טבע מרקט וקניתי (בין היתר) גם פריקה והכנתי פילאף (בצל אדום, פטריות, שום, קצת פלפל חריף).
היה טעים, אבל לא הבנתי את הקטע ! זה היה כמו כל פילאף אחר שהכנתי (עם חיטה "רגילה", עם בורגול, עם שעורה, עם כוסמין...). אולי פספסתי משהו, אולי זה לא היה "באמת" פריקה, אבל בהחלט ציפיתי לטעם אחר.