הכנתי לוגו לפורום צפו ,והביעו דעה
S sarah New member 5/11/02 #4 ../images/Emo140.gif../images/Emo132.gif../images/Emo34.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif
../images/Emo140.gif../images/Emo132.gif../images/Emo34.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif
ש שרימפיניון New member 6/11/02 #6 על כשרון ועל יוזמה ברוכה קבל את תואר אושיית הגאווה הצעירה... הלוגו מקסים, השתפרת מאוווווווד מהימים של הכי גאים שיש, באמת!(זה טוב) ותודה גם על מה שהכנת לי, הברכה, גם עשה לי טוב על הלב
על כשרון ועל יוזמה ברוכה קבל את תואר אושיית הגאווה הצעירה... הלוגו מקסים, השתפרת מאוווווווד מהימים של הכי גאים שיש, באמת!(זה טוב) ותודה גם על מה שהכנת לי, הברכה, גם עשה לי טוב על הלב
ש שרימפיניון New member 6/11/02 #9 היי.. התעלמת מהתואר החדש שלך, זה מינוי כבוד בפורום ואל תקווה, אתה עוד תראה אותו...
A adiko New member 6/11/02 #11 חס וחלילה שהתעלמתי מהתואר תודה רבה לכל מי שבחר בי סתםםםםםםםםםם לא עכשיו ברצינו תודה רבה שרימפי וראיתי ששמת אותוווווווו
חס וחלילה שהתעלמתי מהתואר תודה רבה לכל מי שבחר בי סתםםםםםםםםםם לא עכשיו ברצינו תודה רבה שרימפי וראיתי ששמת אותוווווווו
ג גיא לנץ New member 6/11/02 #8 זה מצויין, אפילו... אהבתי. כשעיצבתי את הלוגו ל"גאווה-נוער" בנענע, הלכתי על משהו סולידי יותר, שיתאים לטאג-ליין המזעזע שיש בנענע ויצא לי חמוד. אבל ממש ממש אהבתי, עדי. אחלה לוגו.
זה מצויין, אפילו... אהבתי. כשעיצבתי את הלוגו ל"גאווה-נוער" בנענע, הלכתי על משהו סולידי יותר, שיתאים לטאג-ליין המזעזע שיש בנענע ויצא לי חמוד. אבל ממש ממש אהבתי, עדי. אחלה לוגו.