הכנתי לוגו לפורום לא חייב לאהוב ולרצות אם לא אהבתם אז לא צריך סתם חשבתי שיהיה נחמד=]
ע עדן גפן New member 12/9/05 #1 הכנתי לוגו לפורום../images/Emo9.gif לא חייב לאהוב ולרצות אם לא אהבתם אז לא צריך סתם חשבתי שיהיה נחמד=]
הכנתי לוגו לפורום../images/Emo9.gif לא חייב לאהוב ולרצות אם לא אהבתם אז לא צריך סתם חשבתי שיהיה נחמד=]
S simushit New member 12/9/05 #6 דווקא חמוד!! ../images/Emo13.gif אבל אני עדיין מעדיפה את המקורי.... לא אישי פשוט נראה לי שהוא יותר חלק כזה מהסדרה... אבל באמת יצא לך יפה=]
דווקא חמוד!! ../images/Emo13.gif אבל אני עדיין מעדיפה את המקורי.... לא אישי פשוט נראה לי שהוא יותר חלק כזה מהסדרה... אבל באמת יצא לך יפה=]
ל לילי נמר New member 12/9/05 #8 עדן את גדולה מהחיים ומזל טוב ממי , איך את הולכת לחגוג?! או שכבר חגגת? קיבלת מתנה אסי קטן?!...חח.. צריך לעשות בובות של הדמויות של בטיפול ולחבוט בהם כמו שק אגרוף...חחח...ריפוי בעיסוק
עדן את גדולה מהחיים ומזל טוב ממי , איך את הולכת לחגוג?! או שכבר חגגת? קיבלת מתנה אסי קטן?!...חח.. צריך לעשות בובות של הדמויות של בטיפול ולחבוט בהם כמו שק אגרוף...חחח...ריפוי בעיסוק
ע עדן גפן New member 13/9/05 #13 חח ממש לא מאופסת../images/Emo3.gif יש לי יומולדת החודש אבל ב-26 חחח טודע בכ"ז=]