הכנתי מילוי של תפוחים, צימוקים ואגוזים בשישי האחרון

CapitanMorgan

New member
הכנתי מילוי של תפוחים, צימוקים ואגוזים בשישי האחרון

ולצערי שחכתי לחלק למנות ושחכתי את הסיר במקרר.
הטעם והריח בסדר גמור.
יש טעם לחלק למנות ולהקפיא או לפח?
 
למה להזביל?

מילוי מבושל?
אם כן - המילוי בסדר.

במידה ולא יתכן והתפוחים ריריים וזה לא מלבב .
טעמת והכל בסדר ...למקפיא
 

TCHM

New member
תשתדל להשתמש אם זה לא תוסס...

הקפאת תפוחי עץ ועוד מבושלים לא מומלצת כי לאחר
ההפשרה תתקבל דייסת תפוחי עץ.
 

CapitanMorgan

New member
כבר ניסיתי בעבר

וזה יוצא מעולה
&nbsp
מדובר בסוג של רסק למאפים
 

TCHM

New member
אמרתי שזה יהיה רסק, אם זה לטעמך אין בעיה.

 
למעלה