הכנתי מיני אלפחורס ^_^
אותו מתכון מפעם שעברה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1945&messageid=155955677
רק שהפעם עשיתי בעובי המתאים.
וגם הפעם לא טרחתי לקנות דוגמן בקוטר גדול יותר אז נשארתי עם הקטן אז יצאו לי מיני חח דווקא מגניב. מהמתכון הזה יצא בדיוק 40 עוגיות קטנות ומטריפות
המתכון למי שאין כוח לנבור בשרשור:
אלפחורס
מרכיבים:
2 כוסות קמח
1 וחצי כוסות קורנפלור
1 כפית א.אפיה
חצי כפית מלח
חצי כוס א.סוכר
100 גר' חמאה לא מלוחה רכה
100 גר' מרגרינה לא מלוחה רכה
4 חלמונים
חצי כוס חלב
חצי כפית גרידת לימון
לציפוי ומילוי: ריבת חלב איכותית ופתיתי קוקוס.
אופן ההכנה:
מערבבים הכל במיקסר עד קבלת תערובת חלקה ואחידה
מרדדים לעובי של מקסימום 1 ס"מ. אני אוהב ומעדיף פחות כי גם ככה זה עוגיית סנוויצ' כפולה עם מילוי וזה עוד יתפח אז תחשבו על זה שאתם מרדדים.
קורצים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ.
אופים בחום של 175 מעלות ל 10 דקות. העוגיות ישארו לבנות ורק בתחתית רואים שזה משחים טיפה. מצננים על רשת.
לוקחים עוגיה אחת ומורחים כמות נדיבה/קמצנית (תלוי בכם חח) של ריבת חלב ומדביקים עוגיה שנייה בעדינות. מורחים ריבת חלב מסביב לסנוויצ' שיצרתם ואז מגלגלים בפתיתי קוקוס.
בתיאבון!
^_^
אותו מתכון מפעם שעברה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1945&messageid=155955677
רק שהפעם עשיתי בעובי המתאים.
וגם הפעם לא טרחתי לקנות דוגמן בקוטר גדול יותר אז נשארתי עם הקטן אז יצאו לי מיני חח דווקא מגניב. מהמתכון הזה יצא בדיוק 40 עוגיות קטנות ומטריפות
המתכון למי שאין כוח לנבור בשרשור:
אלפחורס
מרכיבים:
2 כוסות קמח
1 וחצי כוסות קורנפלור
1 כפית א.אפיה
חצי כפית מלח
חצי כוס א.סוכר
100 גר' חמאה לא מלוחה רכה
100 גר' מרגרינה לא מלוחה רכה
4 חלמונים
חצי כוס חלב
חצי כפית גרידת לימון
לציפוי ומילוי: ריבת חלב איכותית ופתיתי קוקוס.
אופן ההכנה:
מערבבים הכל במיקסר עד קבלת תערובת חלקה ואחידה
מרדדים לעובי של מקסימום 1 ס"מ. אני אוהב ומעדיף פחות כי גם ככה זה עוגיית סנוויצ' כפולה עם מילוי וזה עוד יתפח אז תחשבו על זה שאתם מרדדים.
קורצים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ.
אופים בחום של 175 מעלות ל 10 דקות. העוגיות ישארו לבנות ורק בתחתית רואים שזה משחים טיפה. מצננים על רשת.
לוקחים עוגיה אחת ומורחים כמות נדיבה/קמצנית (תלוי בכם חח) של ריבת חלב ומדביקים עוגיה שנייה בעדינות. מורחים ריבת חלב מסביב לסנוויצ' שיצרתם ואז מגלגלים בפתיתי קוקוס.
בתיאבון!
^_^