הכנתי מסך LCARS נחמד לחדר..

dudwity

New member
הכנתי מסך LCARS נחמד לחדר..

בקרוב יהבהבו בו גם אורות ושיט.. גם יצטרף אליו דגם של HAL000 שידלק בו אור אדום כל פעם שיזהה תזוזה. וגם פלקס קאפסיטור מבחזרה לעתיד. מצטער על האיכות הגרועה ממצלמת האינטרנט.. זה נראה הרבה יותר טוב וברור לחלוטין במציאות.. וזה בגודל A3. לא כלכך קטן..

n i v1

New member
מדהים, איך הכנת

אתה יכול לפרט איך עושים את זה? מה נדרש? לא יודע מה עם אחרים, אותי זה ממש ירתק לנסות להכין

dudwity

New member
אז הנה..

קצת דימיון זה הכל:). 2 לוחת פרספקס חתוכים לגודל A3 שביניהם שקף צבעוני שהודפסה עליו התמונה הרצוייה(במקרה זה מהשומר מסך שלי המכיל תצוגות LCARS), שלגבו מוצמד ניר פרגמנט כדי לפזר את האור בצורה שוה ולעמעם אותו.(חשבתי גם על שימוש בזכוכית חלבית אבל זה יוסיף משקל יהפוך לשביר וישיג את אותו האפקט בדיוק אז...). בניתי לזה מסגרת בעובי 2.5 סנטימטר בערך כך שזה יהייה דק, והארתי את זהמאחורנית עם 2 מנורות שפירקתי מ 2 סורקים שלא השתמשתי בהם. (להשגת תאורה בהירה דקה, ועל מתח נמוך). וזהו. (עובד על 12 וולט) עוד מעט אזמין כמה רכיבים זולים ופשוטים ואבנה מעגל עם לדים מנצנצים שאשים לאורך הנסלס של המנוע ואפזר גם בכל מיני כפתורים כך שיהבהבו ויראו אקטיביים. הערות: מעגל התאורה אמנם מקבל מתח נמוך בכניסתו אך, ישנו במעגל רכיבים המקפיצים את המתח למאות וולטים כדי להפעיל את שפופרת התאורה אז שימו לב איפה אתם דוחפים את אצבעותיכם:). התוצאה דיי משביעת רצון.

n i v1

New member
אולי אתה יכול להעלות תמונות

טובות יותר שנוכל להנות ממעשה ידיך? משהו על ההרכבה, קצת קלוזאפים?!

dudwity

New member
רק תמונות מבחוץ..הדבקתי את זה ..

רק במקרה חרום אני אפרק את ההדבקה... הנה שתי תמונת אחת עם המסגרת ומכסה של עט להמחשת העובי הכללי. ועוד אחת עם הקצה של המסך מחשב. בפנים זה דיי פשוט.. 2 המנורות מהסורקים על רקע לבן שיחזיר אור שהמעגלים שלהם מחוברים במקביל ל 12 וולט משנאי, וגב מדיקט שעליו מודבק הרקע הלבן.

dudwity

New member
בתמונה למעלה ניתן לראות גם...

את הסנדביץ של הפרספקסים השקף וניר הפרגמנט. וכאן תמונה של הLCARS ליד המסך מחשב. לא הפעלתי תתאורה הפנימית כי אי אפשר לצלם איתה.

dudwity

New member
מממ אם אבוא עם אוטו אז סבבה. ובכלל אולי...

נארגן איזה מפגשון? מי מכם רוצה לבוא ללילה של דייג בים? מי שלא רוצה לדוג יכול לנפנף במנגל או סתם לבהות בכוכבים כמו שאני עושה ( וכל פעם מחדש נופל לאפקט התנועה האוטו קינטית:). אפשר גם להביא בגדי ים.. מי בקטע?

למעלה