הכנתי סטיקר חדש!!! זה לא אני המצאתי את הסיסמה, אבל אני עיצבתי. אז חברה, נא להפיץ!!!
פ פיתגורס New member 26/7/02 #1 הכנתי סטיקר חדש!!! זה לא אני המצאתי את הסיסמה, אבל אני עיצבתי. אז חברה, נא להפיץ!!!
M morality New member 26/7/02 #2 אחלה סטיקר, אבל ../images/Emo127.gif שתי הערות: לא ברור למה לא לטוס אל-על. חייבים לכתוב משהו על זה. יש למחוק את הנקודות (אחרי שני המשפטים). בהצלחה.
אחלה סטיקר, אבל ../images/Emo127.gif שתי הערות: לא ברור למה לא לטוס אל-על. חייבים לכתוב משהו על זה. יש למחוק את הנקודות (אחרי שני המשפטים). בהצלחה.
S shanty.G New member 27/7/02 #3 נראה מצויין../images/Emo45.gif הייתי מוסיפה משפט מתומצת על מה שעומד מאחורי הקריאה- "חברת אל על מטיסה קופים מישראל למעבדות ניסויים" או אפילו קצר יותר (באותיות קטנות יותר, מתחת לכותרת הגדולה). פיתגורס, האם אתה נמנה על חברי האגודה נגד ניסויים? כדאי שתיצור איתם קשר לגבי הנפקת הסטיקר .
נראה מצויין../images/Emo45.gif הייתי מוסיפה משפט מתומצת על מה שעומד מאחורי הקריאה- "חברת אל על מטיסה קופים מישראל למעבדות ניסויים" או אפילו קצר יותר (באותיות קטנות יותר, מתחת לכותרת הגדולה). פיתגורס, האם אתה נמנה על חברי האגודה נגד ניסויים? כדאי שתיצור איתם קשר לגבי הנפקת הסטיקר .
מ מור ד New member 27/7/02 #5 הססמאה שלי- " כל הקופי בטיסה 6785 בעל אל נא לעלות למטוס... נקווה שתהנו מהטיסה הראשונה... והאחרונה שלכם!"
הססמאה שלי- " כל הקופי בטיסה 6785 בעל אל נא לעלות למטוס... נקווה שתהנו מהטיסה הראשונה... והאחרונה שלכם!"