הכנתי עוגה והחלטתי לשתף

עמית22

New member
הכנתי עוגה והחלטתי לשתף

ביום שישי בערב אכלתי אצל בת דודה שלי וכשהיא אמרה לי שהיא מכינה עוגה לעצלנים אמרתי לה שאני עוזר ולומד. היום הגעתי בבוקר הביתה והכנתי אותה, יצא פצצה. אני מבסוט מעצמי ומת לשתף
גם אתכם. אז ככה, עוגת גבינה בחצי שעה: לוקחים תבנית חד פעמית ועושים בתחתית שתי שכבות של פתי בר ספוג בחלב, שכבות מלאות בלי חורים (ככה אמרו לי, לא בדקתי למה ולא הפרתי את ההוראה). מערבבים 3 קופסאות גבינה לבנה עם 2/3 כוס סוכר ושקית של פודינג וניל עד שהתערובת אחידה. מחממים תנור ל- 160 מעלות. את הגבינה המעורבבת מורחים באופן אחיד על הביסקוויטים ומחממים בתנור ל- 10 דקות. בינתיים מכינים את בחלק העליון: מערבבים 3 קופסאות שמנת חמוצה עם 4 כפות סוכר, וכשהזמן של התנור נגמר מורחים למעלה ומחממים לעוד 10 דקות. לשים בתנור עד שזה מתקרר. וואלה, יש אחלה עוגה בלי לעבוד קשה. אני מה זה גאה
יאללה, שרשור קינוחים פשוטים להכנה...
 
נשמע מצויין - וגם שרשור הקינוחים

הוא רעיון טוב. העניין הוא שדווקא אפיה זה התחביב שלי (בערך), אז כשאני מכינה משהו זה בדרך כלל מתוך מטרה שזה יצא מושקע, ודברים כאלו דורשים גם קצת יותר זמן (ועצבים), וגם קצת יותר "מכשור" (נניח מקציף, או מערבל, שאין בכל דירה.). מה שכן, בדירה הקודמת, בה שיא המכשור המטבחי היה כירת גז וטוסטר אובן, הכנתי יופי של עוגת יומולדת ממוצרי פילסברי: פעם נורא נורא אהבתי את הבראוניז של פילסברי, אז הייתי אופה די הרבה מזה (וזה באמת דורש רק ביצה, קצת חלב - הם אומרים מים - אבל עדיף חלב, קצת שמן, לערבב ולתנור.). בקיצור, קניתי את האריזה עם העוגה (אותו טעם כמו הבראוניז, רק תופח יותר), וקניתי גם את הקרם שלהם, ומרציפן צבעוני. מכינים פעמיים עוגה, כל פעם מחצי הכמות, שמים קרם באמצע ולמעלה, ומקשטים עם מרציפן. אפשר לעשות צורות, וציורים מושקעים. יצאה עוגה ממש חמודה, אם כי קשה לקרוא לזה "מתכון".
 
למעלה