הכנתי עוגה והחלטתי לשתף
ביום שישי בערב אכלתי אצל בת דודה שלי וכשהיא אמרה לי שהיא מכינה עוגה לעצלנים אמרתי לה שאני עוזר ולומד. היום הגעתי בבוקר הביתה והכנתי אותה, יצא פצצה. אני מבסוט מעצמי ומת לשתף
גם אתכם. אז ככה, עוגת גבינה בחצי שעה: לוקחים תבנית חד פעמית ועושים בתחתית שתי שכבות של פתי בר ספוג בחלב, שכבות מלאות בלי חורים (ככה אמרו לי, לא בדקתי למה ולא הפרתי את ההוראה). מערבבים 3 קופסאות גבינה לבנה עם 2/3 כוס סוכר ושקית של פודינג וניל עד שהתערובת אחידה. מחממים תנור ל- 160 מעלות. את הגבינה המעורבבת מורחים באופן אחיד על הביסקוויטים ומחממים בתנור ל- 10 דקות. בינתיים מכינים את בחלק העליון: מערבבים 3 קופסאות שמנת חמוצה עם 4 כפות סוכר, וכשהזמן של התנור נגמר מורחים למעלה ומחממים לעוד 10 דקות. לשים בתנור עד שזה מתקרר. וואלה, יש אחלה עוגה בלי לעבוד קשה. אני מה זה גאה
יאללה, שרשור קינוחים פשוטים להכנה...
ביום שישי בערב אכלתי אצל בת דודה שלי וכשהיא אמרה לי שהיא מכינה עוגה לעצלנים אמרתי לה שאני עוזר ולומד. היום הגעתי בבוקר הביתה והכנתי אותה, יצא פצצה. אני מבסוט מעצמי ומת לשתף