הכנתי עוגיות מלוחות לפי המתכון של מאיוש
יצא טעים מאוד. נימוח בפה. אבל שמתי שלושת רבעי כוס מים ולא חצי. לא הספיק לי חצי, לא יודעת למה, אולי בגלל הקמח או מסיבה אחרת נעלמה. תודה רבה, מאיוש. יש לי שאלה: אני רוצה להכין את העוגיות האלה לחברים שאוהבים עוגיות מלוחות אבל קצת יותר קשות (הם מתים על העוגיות של עבדי). אין כמו מאפה של בית, לכן רציתי לדעת מה לעשות כדי שהבצק יצא פחות פריך ויותר "פציץ"? כי הבצק טעים מאוד. להוסיף מים? להפחית מכמות השומן? להפחית מכמות א' האפייה? כל השלושה?
יצא טעים מאוד. נימוח בפה. אבל שמתי שלושת רבעי כוס מים ולא חצי. לא הספיק לי חצי, לא יודעת למה, אולי בגלל הקמח או מסיבה אחרת נעלמה. תודה רבה, מאיוש. יש לי שאלה: אני רוצה להכין את העוגיות האלה לחברים שאוהבים עוגיות מלוחות אבל קצת יותר קשות (הם מתים על העוגיות של עבדי). אין כמו מאפה של בית, לכן רציתי לדעת מה לעשות כדי שהבצק יצא פחות פריך ויותר "פציץ"? כי הבצק טעים מאוד. להוסיף מים? להפחית מכמות השומן? להפחית מכמות א' האפייה? כל השלושה?