הכנתי עוגיות מלוחות סטייל עבאדי - לא בריאות בעליל אבל...

  • פותח הנושא RSPA
  • פורסם בתאריך

RSPA

New member
הכנתי עוגיות מלוחות סטייל עבאדי - לא בריאות בעליל אבל...

היתה דרישה...

יצאו טעימות ברמה שאי אפשר להפסיק לאכול מהן עוד ועוד.
רק תגידו אם אתם רוצים את המתכון - מתכון "הורג" (תרתי משמע) ...
 

RSPA

New member
לא מרגישים.

אבל אני לא יודע מה יהיה אם הבירה תהיה כהה או לא תהיה קרלסברג.
 
לאור ההחלטה לייצר כאלה נ"ג

רכשתי לי ארגז בירות נ"ג מתוצרת מידן הר חלוץ
חצי ארגז חומוס חצי ארגז כוסמת
הערב נכין חברות כאלה עם קמח סורגום וקמח טף
ונראה
לי זה נראה מבטיח
 

RSPA

New member
את בטח יודעת שהבירה נ"ג של מידן לא טבעונית לנמנעים מדבש.

בכל מקרה - שיצליח לך ואח"כ ספרי חוויות.
 
ראשית אני לא יודעת

כי אין לי מושג מה הוא עושה שם
אני רק יכולה להעיד שיש לזה טעם, צבע וריח של בירה
יש לו שני סוגים
אני לא נכנסת לסוגיית הדבש אבל אני לא נמנעת ממנו בכל מחיר

בכל מקרה הכנתי ויצאו , אמנם כהות ופחות נימוחות מעבדי מקמח חיטה לבן אבל בהחלט מזכירות בטעם ובמרקם ובכל מקרה טעימות
הצליאקי אהב מאד והופתע מאד
כבר עשינו משו

 
לגבי בירת החומוס

שהיא הבהירה יותר לא מצאתי שכתוב שיש דבש בתהליך, בכהה כן
 

RSPA

New member
יפה. ומה עם מתכון ?

מה הכמויות המדוייקות של הקמחים שהשתמשת בהם ביחס לכמויות הנוזלים (בירה שמן וכו') שמופיעים במתכון ?
 
לקחתי את המתכון

והתחלתי ממנו כבסיס
600 גרם סורגום, 400 גרם טף בהיר
חצי כפית קסנטן גאם
וכל השאר אותו דבר, ואז שיחקתי עם הנוזלים עד שנהיה לי נח ביד ללוש...
 
לדעתי

המרקם יהיה יותר דומה לעבדי אם אמיר חלק מהקמח בקמח שקדים
אם אאפה אותן שטוחות , אפיה קצרה וחיתוך כמו קרקרים
יש לי שארית של הבצק בפריזר ממתינה למקצה הבא, אני אוסיף לה קמח שקדים ונראה. תוצאות ידווחו
 
למעלה