הכנתי פילטר ביולוגי

dadi1

New member
הכנתי פילטר ביולוגי

בעזרתכם האדיבה. עכשיו יש לי כמה שאלות השלמה: 1.האם הדלי עם הטוף צריך להיות מלא במים? פשוט הדלי מלא במים למרות שיש סירקולציה- המים לא גולשים החוצה מעבר לדלי-המפלס נשאר קבוע. 2. שמתי גרביון בפתח של המשאבה על מנת שהדגיגונים לא יישאבו- אבל הצואה לא ממש נשאבת פנימה- אלא מתחילה לסתום לי את הפתח- מה עושים? יש למישהו רעיון חליפי במקום הגרביון- שאני מניח שבשלב זה או אחר ייתפורר במים. 3.לא כל הצואה נשאבת - הצואה המרוחקת לא זזה ממקומה- האם צריך לחכות עד שהיא תתפרק ואז היא תגיע בסירקולצייה עם המים? תודה דדי

לא תמיד אנשים על המחשב...ולא

כולם שולטים,אני הייתי רוצה לעזור לך אבל אני מתמחה בזה ולא רוצה להטעות אותך,יש כאן יותר מומחים ממני...

ganjaman stound

New member
אנסה לעזור

תחילה - עם גובה המים בדלי כל זמן שהם מעל גובה הטוף ולא נשפכים החוצה אין שום בעיה - בקשר לצואה אם אינני טועה כבר נכתב בעבר שהצואה אינה נשאבת החוצה היא מתפרקת בתהליך איטי מאוד מאוד בתוך הבריכה לא נאמר בעבר שהיא מתנקה או נשאבת לתוך הפילטר - הפילטר נועד לפרק את האמוניה (שהצואה מייצרת) מהמים ישנן מספר אפשרויות לפתור את הבעיה - לנקות פעם בשבוע שבועיים את הגרביון מהצואה שמצטברת עליו (לגרביון יקח לפחות כמה חודשים טובים להיתפרק במים) - לחבר שואב רפש לפני המשאבה שגם אותו תצטרך לנקות לדעתי לפחות פעם בחודש - לחבר במקום גרביון רשת נגד מזיקים (לא מאזבסט) שמרווח החורים בא גדול יותר לסיום אין דרך פלא להיפתר מהצואה גם הפילטר היקר ביותר שתימצא לא יעלים לך את הצואה מהמים או שמבצעים שאיבת רפש או שנותנים לה להיתפרק במים ומרעננים את המים לעיתים קרובות - אין תרופת פלא שמעלימה צואה מקווה שעניתי לך על הבעיה ותהנה מהדגים

למעלה