סוף סוף אמא
New member
הכנתי רולדה עם קרם תות
וקצת שיחקתי... זה מה שיצא
המתכון:
3 ביצים
100 ג סוכר
100 ג קמח
חצי כפית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
קורט מלח
לקרם:
מיכל שמנת מתוקה
חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל
חצי קופסא של תותים שטחנתי עם אבקת סוכר
מקציפים את הביצים במיקסר ומוסיפים בהדרגה את הסוכר
מקפלים לביצים המוקפצות את הקמח, אבקת אפייה, מלח והווניל
כדי לקבל ציורים על הרולדה - לוקחים מעט מהבלילה וצובעים בצבעי מאכל.
מציירים בעזרת שקית זילוף על נייר אפיה את הציורים הרצויים ומכניסים למקפיא כחצי שעה
מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים מעל הציורים את הבלילה הלבנה של הרולדה. משטחים ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות ל6-8 דקות.
מי שלא רוצה להשתמש בצבעי מאכל, אפשר להוסיף לבלילה קקאו או אבקת נס קפה על מנת לקבל צבעים.
קרם תות:
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג. עשה קצפת מתחילה להסמיך, מוסיפים את התותים הטחונים וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
וקצת שיחקתי... זה מה שיצא

המתכון:
3 ביצים
100 ג סוכר
100 ג קמח
חצי כפית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
קורט מלח
לקרם:
מיכל שמנת מתוקה
חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל
חצי קופסא של תותים שטחנתי עם אבקת סוכר
מקציפים את הביצים במיקסר ומוסיפים בהדרגה את הסוכר
מקפלים לביצים המוקפצות את הקמח, אבקת אפייה, מלח והווניל
כדי לקבל ציורים על הרולדה - לוקחים מעט מהבלילה וצובעים בצבעי מאכל.
מציירים בעזרת שקית זילוף על נייר אפיה את הציורים הרצויים ומכניסים למקפיא כחצי שעה
מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים מעל הציורים את הבלילה הלבנה של הרולדה. משטחים ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות ל6-8 דקות.
מי שלא רוצה להשתמש בצבעי מאכל, אפשר להוסיף לבלילה קקאו או אבקת נס קפה על מנת לקבל צבעים.
קרם תות:
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג. עשה קצפת מתחילה להסמיך, מוסיפים את התותים הטחונים וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.