הכנתי שער חדש לפורום הכנתי שער חדש לפורום מה דעתכם? יש מצב להחליף את השער הקודם? תגובות בבקשה
A adirbut New member 31/7/04 #1 הכנתי שער חדש לפורום הכנתי שער חדש לפורום מה דעתכם? יש מצב להחליף את השער הקודם? תגובות בבקשה
M Music4Life New member 31/7/04 #2 וואו זה מקסים, ואני אוהבת את הצבע!! אני לא מנהלת בפורום, תצטרף לשאול את מושיק שהוא המנהל אבל הוא שומר שבת, לכן, בקשתך תאלץ לחכות עד יום ראשון. אני ידאג לעדכן אותו בבקשה שלך. תודה רבה. אי שרה שרה...
וואו זה מקסים, ואני אוהבת את הצבע!! אני לא מנהלת בפורום, תצטרף לשאול את מושיק שהוא המנהל אבל הוא שומר שבת, לכן, בקשתך תאלץ לחכות עד יום ראשון. אני ידאג לעדכן אותו בבקשה שלך. תודה רבה. אי שרה שרה...
A A v i s h y 1 7 New member 31/7/04 #4 ../images/Emo46.gif אני הכנתי את השער שקיים !!!!! אבל מה שאתה הכנת פי אלף יותר יפההה ! באמת זה מדהיםםם באיזה תוכנה אתה משתמש?
../images/Emo46.gif אני הכנתי את השער שקיים !!!!! אבל מה שאתה הכנת פי אלף יותר יפההה ! באמת זה מדהיםםם באיזה תוכנה אתה משתמש?
ח חן חמי New member 31/7/04 #5 אהבתי!!!!!1 באמת הצבע פצצה אהבתי כן תחליפו מושיק לטיפולך אחי! שבת שלום
A A v i s h y 1 7 New member 31/7/04 #7 חןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ! ! ! }-: למהה תחילפו???????. סתםםםם סתםםםם זה באמת יפההה תחילפו תחליפו !
ח חן חמי New member 31/7/04 #10 אבישי מותק אל תעלב אבל אני בטוחה שאחרי שהוא עשה משהו יפה כזה אתה תתאמץ לעשות משהו יותר יפה.. אני מכירה אותך.
אבישי מותק אל תעלב אבל אני בטוחה שאחרי שהוא עשה משהו יפה כזה אתה תתאמץ לעשות משהו יותר יפה.. אני מכירה אותך.
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 31/7/04 #6 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif וואוווו מדהים!! ../images/Emo99.gif כל הכבוד
S shoham 991 New member 1/8/04 #11 יפה מאודדדד גם אני בעד להחליף.... ואפשר לעשות שבכל אלבום חדש שייצא לשרית אז שגם תמונת הפורום תתעדכן.... מה אתם אומרים???
יפה מאודדדד גם אני בעד להחליף.... ואפשר לעשות שבכל אלבום חדש שייצא לשרית אז שגם תמונת הפורום תתעדכן.... מה אתם אומרים???