הכנתי שרשרת לצואר
S Sימה New member 28/6/06 #4 הפרח והעלה מחוברים לטבעת החובקת את שני צידי השרוך ובמשיכה יש אפשרות לקבוע את האורך והמיקום שח הפרח על הצואר Sימה
הפרח והעלה מחוברים לטבעת החובקת את שני צידי השרוך ובמשיכה יש אפשרות לקבוע את האורך והמיקום שח הפרח על הצואר Sימה
פ פיקפאו New member 28/6/06 #14 השרשרת מאוד יפה. מאיזה צמר היא? אני מתכוונת האם זה לא מגרד בצואר??????????
A aliner New member 28/6/06 #5 Sימה זה מאוד יפה. אני רואה שהפנמת היטב את עניין הפרחים -כל הכבוד. האם הפרח נע על גבי השרוך? כלומר האם ניתן להזיז וכך לשלוט באורך השרשרת או שהוא מלובד לשרוך?
Sימה זה מאוד יפה. אני רואה שהפנמת היטב את עניין הפרחים -כל הכבוד. האם הפרח נע על גבי השרוך? כלומר האם ניתן להזיז וכך לשלוט באורך השרשרת או שהוא מלובד לשרוך?
א אירית דולמן New member 28/6/06 #10 תכשיט מקסים ורעיון יפה אוהבת את זה שהכל מלובד כולל השרוך וכל התכשיט הוא ליבוד נטו.
ט טלושקלה New member 28/6/06 #12 ../images/Emo66.gifסימה השרשרת מתוקה את פריקית של תכשיטים מעניין איך כל אחת לוקחת את הליבוד למקום אחר זה היופי שבדבר
../images/Emo66.gifסימה השרשרת מתוקה את פריקית של תכשיטים מעניין איך כל אחת לוקחת את הליבוד למקום אחר זה היופי שבדבר
א אורית דותן New member 30/6/06 #15 יפה יפה-נראה לי שאפשר גם להכין חגורה -למשל מעל חולצה ארוכה חלקה יכול להיות ממש יפה ומוסיף