הכנתי תוכנית ללול קבע, מחכה להערות והארות

הלינקה

New member
הכנתי תוכנית ללול קבע, מחכה להערות והארות

שלכם לפני הביצוע. תאי הטלה (קערות פלסטיק) יונחו על המשטח מול הדלת. תודה

יפה מאוד ../images/Emo140.gif

ונראה מצויין בשביל התרנגולות, רק הסולם מיותר, הן לא צריכות אותו, הן מגיעות לגובה גדול יותר גם בלי סולם

הלינקה

New member
תודה ועוד שאלה

דובר פה על רשת שמניחים בתוך האדמה. איזו רשת טובה למטרה זו? מה לא יחליד לאורך זמן?

אני לא שמתי רשת

פשוט דאגתי לסגור את כל הצדדים בצורה הרמטית, אבל רשת כזו חייבת להיות ממתכת כלשהי, לא נראה לי שיש פיתרון לחלודה אלא אם כן זה חומר לא מחליד, כמו פלדה, אבל השאלה כמה יעלה, מצד שני הרשת של הכלוב ארנבים שלי ממתכת כלשהי והיא לא מחלידה אפילו שהגשם פה בהחלט שטף אותה יופי.

asafhh

New member
תוכנית טובה..

אבל יש לי מספר הערות: 1. בשביל מה המדפים? אם זה עבור שינה אז כדאי להחליף אותם במוטות עגולים, וגם למקם אותם יותר גבוה (נגיד בגובה של 1.70 מטר) 2. כדאי לחפות גם את הצד הימני וחצי מהקדימה בדיקטים. זה ייצור אזור מוצל ומוגן מגשם. שאת קונה רשת תבקשי רשת מגולוונת, הן רשתות שלא מחלידות. אז שיהיה בהצלחה, ותשלחי תמונות אחרי שיהיה מוכן..

אייזן

New member
יפה מאוד - והערה

אזור ההטלה צריך לספק פרטיות מקסימלית ולכן יש לדאוג שתאי ההטלה יהיו סגורים מכמה שיותר כיוונים. צריך לכבד את פרטיות ההטלה. דרך אגב אצלי יש 3 תאי הטלה אבל רק במוגן ביותר התרנגולות מטילות. לפעמים הן חולקות ביחד את אותו תא. אחת לקחה ברצינות את עניין הדגירה (למרות שאין תרנגול) וכבר כמה שבועות יושבת לדגור וקמה רק לאכול. דבר נוסף: את צריכה להקפיד שהדלת תהיה סגורה תמיד אם יש סכנה של טורפים בסביבה (כלבים לדוגמא). הדרך הכי טובה לדאוג לכך היא לחבר לדלת קפיץ שסוגר אותה כל הזמן. זה לא נעים לרדוף אחרי 3 תרנגולות שברחו בו זמנית, מניסיון, למרות שבסוף תפסתי אותן

הלינקה

New member
תודה ושאלה

בקשר לתאי הטלה. מה עדיף - להציב אותם גבוהה, נמוך, או על הקרקע?

אייזן

New member
למה לאבד תקווה כ"כ מהר? ../images/Emo13.gif

לדעתי תאי ההטלה צריכים להיות מה שיותר גבוהים. זה נותן בטחון לתרנגולת. כמובן לא גבוה מידי שיהיה לך נוח להגיע אליהם. בהצלחה.

למעלה