הכנתי
לשבת!

NyaPrawr

New member
זו כבר הפעם השניה השבוע

שתוקף אותי כאב ראש מזעזע סטייל אי-אפשר-לצאת-מהמיטה-בלי-כיסוי-עיניים. אני חושבת שזה פסיכולוגי, מרוב שאני לא עושה שום דבר חוץ מלישון ולעבוד הגוף שלי החליט שלא מתאים לו. לעזאזל כואבבבבב לי .___.

Yann Tiersen

New member
ממליצה על אקסידול

כדורים נגד מיגרנה, ללא מרשם, עושים פלאים. אני סובלת מאוד מכאבי ראש מעוורים כאלה, וזה מאוד עוזר לי.

אורי נה

New member
גם לי יש אותם

די עוזרים.. תלוי עד כמה גרוע המקרה (אבל קחי בחשבון שעלי שני נורופנים כבר לא משפיעים~)

alina maria

New member
מוסרת בגידם

היה מפגש החלפות בגדים וההורים שלי החליטו את זה שהם ל אוהבים שאני לובשת את הבגדים האלה (טמטום), בכל מקרה אני תכוונת לתרום אותם וזה יחסית הרבה בגדים ואני מעדיפה שבחורות מהפורום יקחו אותם כי רובם אלטרנטיביים. אז מי שרוצה שתשאיר לי פה הודעה/ בפייסבוק/ מסר והיא מוזמנת לבוא לקחת ממני מה שהיא רוצה (עד יום רביעי), אני גרה ליד תל השומר ברמת גן

NyaPrawr

New member
אני אשמח!

גם ככה רציתי לבוא לבקר מתישהו P; אני בדרך כלל עובדת עד 8, ואני עם אוטו. מתי יתאים לך?

alina maria

New member
אם את עובדת עד 8, מתי תגיעי בערך?

העניין הוא שיש לי אח קטן שהולך לישון ב9, וכשמישהו שהכלב שלי לא מכיר נכנס הביתה הוא נובח.. אז או שתגיעי אחרי העבודה מייד או שתגיעי בבוקר מחר. (תעני לי בפייסבוק)

joyiasista

New member
רוצים לעשות מפגש החלפות אלטרנטיבי?

יש לי מלא תכשיטים למסירה!

ZombifiedArbok

New member
נשמע לי רעיון טוב!

יש לי מלא דברים שאני רוצה למכור\למסור\להעיף לכל הרוחות, ובכלל התגעגעתי לכולם, אז יהיה נחמד לעשות את זה במפגש. D:

NyaPrawr

New member
נשמע לי מעולה! אפילו מוכנה לנדב את המרתף שלי

לצורך העניין. :) רוצים לפתוח שרשור חדש ולדון בזה ברצינות?

Blue Emptiness

New member
לא יודעת,

יש אנשים שזהבבעייתי להם, אבל מצד שני גם לא חייבים לעשות את זה בהכרח במסגרת הפורום, אז לכו על זה חחחח

alina maria

New member
בימי שישי אני עובדת אצל אמא

אם נקבע את זה מספיק מראש אני לא אעבוד אצלה אבל היא צריכה שאני אעבוד אצלה אז אני מעדיפה ביום אחר

joyiasista

New member
תזכירי לי איפה את גרה?

(לא פותחת שרשור חדש ורציני כי זה טרן-אוף לרוב המשתתפים, לפחות ככה נראה לי : ) אני גם מוכנה לנגב את גג ביתי ברמת גן, זה מקום די מרכזי וגדול, אבל תלוי-מזג-אויר, כי אם קר מידי לא כיף בחוץ. (לחום אני לא דואגת כי השמש ירדה דרומה ויש חצי-צל תמידי)

NyaPrawr

New member
גרה ברמה"ש,

חצי שעה מקס' מת"א :) חשבתי על המרתף כי שם אנשים לא יפחדו להחליף בגדים וכאלו, יש לי איפה לסדר שם מקום ל"מדידה". אבל אתם תחליטו. אלינה פשוט אמרה לי להגיד לה הכי מהר שאפשר אם נארגן מפגש או לא~

למעלה