הכנתי!!!

shahf11

New member
הכנתי!!!

קודם כל פורום מדליק!!! תודה על המתכונים הקלים. אתמול הכנתי עוף עם בצלים (כורכום וקינמון) מן הפורום. ואטריות עם נחשים. שמישהי נתנה. לא נותר דבר בסיר. תודה

אורז עם נחשים :

1 כוס אורז 2 כפות שמן 1 כוס איטריות ביצים למרק 1.75 כוסות מים רותחים 1 כפית מלח מעט פלפל להכנה: מחממים את השמן בסיר שטוח ורחב. מטגנים תוך כדי הקפצה וערבוב את האיטריות , עד שהן משחימות ואו מזהיבות. מצרפים את האורז ומערבבים בעדינות כדקה. מוסיפים את המים הרותחים והתבלינים. מערבבים, מכסים את הסיר, מנמיכים אש ו... 18-20 דרות על השעון. לא פותחים מכסה {דיר באלאקום}, ואחרי כמחצית השעה, או פחות... אורז נחשים... טאדאםםם ..!!!! איפה מחיאות הכפיים ???? אה, אם אתם בקטע צהוב בחיים... מעט כורכום יעשה נפלאות לאורז. יותר טעים , אבל פי מיליון יותר יקר... זעפרן. כמה חוטים מסדרים ת'חיים. אני אוהבת את הלבן והשחום של הנחשונים... כמו שהם... בנטורל. בלי איפור. יאללה בייייי.

מותק שחף : ברוך הבא !!!!

אז סחטין עליך ועל האוכל שאתה מכין. איזה כיף לשמוע שאתה נעזר בנו. יש מצב שתצלם את מה שיוצא לך ותעלה לכאן? גם הבן שלי אוהב לבשל, אבל משאיר לי חורבן בית המקדש כשהוא מבשל, אז אני די פותרת אותו מהקטע. מה אתה עוד אוהב לאכול ולבשל? שתף אותנו.

למעלה