הכנתם גופכם לקיץ??

O Boy

New member
הכנתם גופכם לקיץ??

הזמן הזה של השנה מוקדש בעיקרו לסיום עונת המבחנים, סיום הבי"ס בכלל - והציפייה לקיץ. אתם יודעים, שיזוף, הורדת כמה ק"ג מיותרים, חיטוב הבטן, החזה (לבנים), הידיים וכל הכרוך בכך... אתם עושים את זה? לי אישית יש צורך רק בשיזוף, כל השאר השגתי במכון כושר לפני שנה כשהיייתי הולך... חח... אני מכיר אנשים שהם הרוסים בתקופה הזאת, ואין להם כוח למשטר דיקטטורי בתזונה וספורט...

vashla

New member
נהדר,כולם משתזפים ומורידים כמה

ק"ג-ואני בדיוק ההפך. הקיץ הזה אני משתזפת(אני לא יכולה) ואני אננה להעלות ככה,5 קילו,משהו שאני לא מאמינה שיקרה...

vashla

New member
אופב אי דיד איט אגיינ-

אני לא יכולה להשתזף. אננה-אנסה.

אין כזה דבר

ללכת למכון כושר רק בתקופה הזאת... ממש אי אפשר להשיג שום דבר מעבודה בחדר כושר של חודשיים.... אני עובד בחדר כושר כבר 3 שנים ואישית אני מת על התקופה הזאת... למרות שקצת שיזוף לא יזיק....

ההכנות לקיץ..

האמת שכל קיץ אני אומרת לעצמי- זהו את הולכת להיות שזופה ותמיד אני מוותרת על העניין. לא יודעת.. אני נורא אוהבת להיות לבנה בקיץ, אין הרבה כמוני
חוצמזה שלשבת בשמש.. זה לא מי יודע מה בריא. הממ בקשר לתזונה, אני תמיד טוחנת ובתקופה הזו מנסה להפסיק, כמובן שכל "הפסקה" היא רק בין ארוחה לארוחה.. עד לפעם הבאה
הכנות לקיץ?! לא ממש... אם יוצא להיות בשמש ולתפוס צבע- סבבה אם מורידים קילו- סבבה ואם לא.. אז פשוט לא.

דווקא שיזוף לא חסר לי..../images/Emo13.gif

לפי דעתי אני צריך לעבוד יותר על החיטוב, עיצוב, והורדת כמה ק"ג..

SsssTaaaR

New member
כבר הספקתי להשתזף..

למרות שאני לא צריכה!! אני לא יודעת מה איתכם אבל אני התחלתי להזיז ת'תחת אחרי החורף הזה... צריכים להיראות טוב בביקני! חוץ מזה בנות...זה הזמן לשעווה רק תיזהרו לא להישרף

O Boy

New member
השתזפתי היום שחבל לכם על הזמן...

ישבתי שעתיים בשמש - נהייתי טיפה אדום, אבל לא נורא
ומתחת לגבס הכל היה מייים, איכס

למעלה