הכנת אוכל טעים רק במיקרו-אפשרי

הכנת אוכל טעים רק במיקרו-אפשרי ../images/Emo35.gif

יש לי חברה שמנהלת צהרון בחיפה לילדים בגלאי כיתה א' עד ה'. אחד החוגים שהיא מעבירה הוא בישול, אם אפשר לקרוא לזה כך. עד כה היא הכינה דברים מתוקים כמו: שיפוד מתוק. כדורי שוקולד. שוקולד בצורות (שממיסים במיקרו לתבניות בצורות) עוגיות מבצק סוכר. עוגת ביסקוויטים קרה. אני חושבת שזהו. בתור אחת שצופה בפורום שלך קבוע אבל עדיין לא יצא לי ליישם משהו עקב מצב בריאותי אבל ישר חשבתי עליך שאולי תוכלי לעזור. המשך יום נפלא צביה

ראשית תודה רבה על המחמאות../images/Emo13.gif

מתכונים במיקרוגל לא הייתי מציאה בגלל הקרינה אבל בכל זאת יש הרבה אנשים שמכינים דברים במקרוגל. למיכלוש יש מתכון של עוגת שוקולד במקרוגל בצהריים אני אבקש ממנה לעלות את המתכון.

יש גם את העוגיות האלו

שאני ממליצה לה לנסות אותן הן טעימות וקלות להכנה עם ילדים.

מיקרו זו אינה קרינה-אלה הם גלי רדיו

בתדר מסויים שמזיזים רק מולקולות על בסיס מים וכך גורמות לחימום. את לא משתמשת בבית שלך לחימום דברים במיקרו? העוגיות נראות לי מגניבות וקלות להכנה עם ילדודס אבל אין לה תנור. רק מיקרו! זו הבעיה.

mtm03c

New member
בישול במיקרו

יש כלים בטוחים לשימוש ובישול במיקרו של טפרוור, שהם בעלי תו תקן ובטוחים לשימוש (ולפעמים גם יקרים קצת - אבל למען ילדינו, כדאי להשקיע חד פעמית בכלי טוב!). לי יש בבית את המיקרופלוס והחודש קניתי במבצע את המיקרו-רייס שאפשר לבשל בו אורז בעשר דקות וללא שמן, וגם תפ"א, בטטות, כוסמת ועוד דברים טובים. אם תרצי, אפנה אותך למדגימה שלי. יש לה גם חוברת של מתכונים לבישול במיקרו ומדי פעם אני מקבלת מתכון כזה או אחר.

תודה מתוקה ../images/Emo24.gif אבל....

שאלתי שאלה עבור חברה שיש לה צהרון והיא רוצה לעשות דברים טעימים עם ילדי הצהרון בחוג בישול מתוק שהיא פתחה שם. אגב, אני מכירה את הכלים של טפרוור והם מעולים וגם השרות שלהם מעולה.

mtm03c

New member
לגבי המתוקים

יש גם עוגת שוקולד שחברה אחרת שלי עשתה במיקרופלוס בעשר דקות. אני אנסה למצוא את המתכון ולפרסם כאן בפורום.

ido0804

New member
מכירה את המיקרורייס החדש דנדש

אך באופן אישי מעדיפה להכין אורז במקרופלוס גם המיים מתאדים יותר מהר ואפשר להוסיף מעט שמן וגם מנסיון ראיתי שלמיים מאוד קשה להתאדות מהסיר החדש שלהם (שגם הוא מבורך כמו יתר הכלים שלהם) ילדיי אוהבים מעט שמן באורז ובמקרו+ איין בעיה זו החלטה אישית

mtm03c

New member
בבקשה - מקרופלוס

אפשר לבשל בו הכל ולהבדיל מהמיקרורייס, אפשר ומומלץ לשים שמן בעת הבישול (אומנם כמות יותר נמוכה מאשר בבישול רגיל)והוא לא סופג כתמים.

איזה כיף!בדיוק קבלתי את האדום

מתנה ולא ידעתי למה הוא טוב. מאיפה יש לך את התמונות והפירוט? לא מצאתי בשום מקום.--הוא רק למיקרו נכון? והשחור גם לתנור?

mtm03c

New member
איזה כיף לך!

קיבלת מתנה של 300 ש"ח ויותר! יש לי חוברת מתכונים שקיבלתי כשקניתי את הסיר. אני יכולה לשלוח לך. לגבי כל המוצרים של טאפרוור- הם לא משווקים בחנויות אלא רק ע"י מדגימות ואפשר לקנות אותם בערבי בישול שהם עורכות. אני מארחת אצלי אחת לחודש סדנא כזו. מדגימים את השימוש במוצר ואת יכולה להזמין אותו ומביאים לך עד הבית
תשאירי לי כתובת במסר ואני אבקש מהמדגימה שלי שתשלח לך חוברת עם פירוט של כל המוצרים. יש לה גם רשימת תפוצה שבה היא מעדכנת במבצעים חודשיים. את יכולה לכתוב לה ל - [email protected] יום טעים!

עוגת שוקולד במיקרו

הכנתי אותה אבל בתנור. היא באמת מצוינת (נירה) "להגיד קודם כל שהמקור של: עטרה שאער. ושזו העוגה הכי הכי טובה למיקרו. אצלי 9 דקות במיקרו...(פירגה) החומרים: 1 כוס קמח 1 כוס סוכר 2 כפות שוקולית 2 כפות קקאו 1 חבילה סוכר וניל 1 חבילה אבקת אפיה 3 ביצים שלמות 1/2 חבילה מרגרינה לא מלוחה 1 כוס מים רותחים ציפוי: 50 גרם שוקולד מריר 1 כף מרגרינה 3 כפות מים הכנת העוגה: - לערבב חומרים יבשים, להוסיף 3 ביצים שלמות. לבחוש. - את המרגרינה להמיס במים הרותחים (אפשר במיקרו) - לערבב את הכל ביחד ולצקת לתבנית פיירקס משומנת בגודל המיקרו. - לאפות 9 דקות בדיוק - העוגה תתחיל להיפרד מהדפנות וזה סימן שהיא מוכנה. בכל מקרה רק 9 דקות. לא יותר. ציפוי: - להמיס במיקרו 50 גרם שוקולד מריר וכף מרגרינה עם 3 כפות מים . - לצקת מיד כשהעוגה יוצאת מהמיקרו. - אני מחוררת את העוגה עם מזלג ואז מצפה בקרם.

ועוד עוגת שוקולד למיקרו לא יודעת של מי

עוגת שוקולד 8 דקות במיקרוגל מה צריך? 1 כוס קמח תופח 1/2 כוס סוכר 3/4 כוס שמן 1 כוס מים פושרים 3 ביצים 6 כפות שוקולית 1/2 כוס קקאו 1 כף נס קפה 1/4 כוס יין לקידוש איך מכינים? מערבבים את כל המצרכים הנוזלים כגון: מים, שמן, יין וביצים. אח"כ מוסיפים את הסוכר , השוקולית, קקאו ונס קפה ובסוף את הקמח. מערבבים היטב ומכניסים למיקרוגל ל8 דקות.

למעלה