הכנת אלבום "עמיד" לילד קטן

תמרי1008

New member
הכנת אלבום "עמיד" לילד קטן

שלום לכן,

אני מתחילה להכין אלבום תינוק לבני בן ה-4. בסגנון סקראפ, בגודל 30X30. האלבום מיועד לשימוש הילדון וחשוב לי שיהיה עמיד כדי שיוכל לעיין בו בעצמו, אבל חשוב לי מאד גם שייצא יפה וייחודי (לא אוהבת את האלבומים הדיגיטליים למיניהם) וישמש כמזכרת יפה גם בהמשך.
חשבתי להעביר את כל הדפים בלמינציה - כל העיצובים יהיו שטוחים כמובן. השאלה היא איך אפשר לכרוך אלבום שכזה? האם לחורר את דפי הלמינציה עצמם? להשתמש בטבעות מתכת כמו של קלסר?
מישהי ניסתה פעם להכין אלבום למינציה לילד?
לחלופין, אולי עדיף להשתמש בקרטון ביצוע כבסיס לכל דף ולהכניס לשמרדפים באלבום רגיל?

תודה

little stamper

New member
ברכה הבאה! לדעתי את יכולה

לעצב עמודים רגילים ולהכניס לאלבום שמרדפים. מניסיון כל אלבומי התינוק שהכנתי באלבומי שמרדפים לאחיינים שלי שרדו. אף פעם לא קרה להם כלום גם בדפדוף "אלים" של תינוק.
פחות ממליצה על למינציה. זה מוריד מהיופי של האלבום ומאוד מגביל מבחינת העיצוב.
את גם לא חייבת להשתמש בקרטון ביצוע. קארדסטוק עבה בתוך שמרדף זה מספיק מוגן. אל תשכחי שבתוך כל שמרדף את מכניסה בעצם שני עמודים מעוצבים גב לגב וזה גם יוצר עובי וחוזק.
שיהיה בהצלחה!
נשמח לראות תמונת מתהליך העבודה ומהתוצאה הסופית כמובן

דווקא ממש אהבתי את רעיון הלמינציה!

כמובן שמתאים רק לדפי אלבום שטוחים, אבל גם בשמרדפים יש הגבלת נפח...
כנראה שאלבום שמרדפים זה הרעיון הכי נוח וקל לביצוע

תמרי1008

New member
תודה! אני חושבת שאנסה דפי למינציה

בתוך אלבום טבעות. אבדוק ואראה מה יותר נוח לדפדוף - דף למינציה בתוך שמרדף או דף למינציה מחורר ישירות בלי שמדפים. (כלומר לקנות אלבום שמרדפים אבל להוציא את השמרדפים ולהכניס במקומם את דפי הלמינציה המחוררים).
בכל מקרה העיצובים יהיו שטוחים ופשוטים למדיי.
אדווח איך יצא כשהעניין יתקדם

למעלה