הכנת בובות סופגניה- קושקוש בשבילך :)

tov22

New member
הכנת בובות סופגניה- קושקוש בשבילך :)

מצורף בקובץ PDF ההסבר להכנת בובת סופגניה, וגם סרטון קצרצר שאולי יתן יותר מושג על איך שהיא נראית. תהנו :) לילה טוב, טובית

רגע, רגע טובית,

את רוצה להגיד לי שבמו ידייך שייפת ועיגלת חתיכות ספוג לעיגולים עבור כל הנוכחים? או שתרגיעי אותי ותגידי שכל אחד עיגל ספוג לעצמו?

tov22

New member
אופס, ההודעה הקודמת קצפה בלי התוכן שלה...

התכוונתי לומר שאכן הכנתי מראש בערך 20 עיגולים מוכנים- כולל הלבד בפה ומאחור והחריצים לאצבעות. גם בגלל שפיסול בספוג זו טכניקה די מלחיצה בניסיונות ראשונים והאורחים שלי כמובן לא היו מיומנים בה, וגם בגלל כמות הליכלוך הלא תתואר שהיתה נוצרת לו כל אחד היה מעגל לעצמו... ערב וחצי מול הטלוויזיה, קצת יבלות מהמספריים וצ'יק צ'ק זה מוכן :) חנוכה שמח, טובית

וואו את מדהימה ../images/Emo140.gif וכמובן יש לי שאלונת

איך מדביקים את הלבד - עם דבק מגע או שאפשר דבק אחר (דבק חם יספיק?) אוהו עשית לי את החג!!!!

ועוד לגבי דבק...

במה השתמשו החברה לקישוט הסופגניה - באיזה דבק סליחה על הבורות

tov22

New member
דבק מגע...

אני הדבקתי עם דבק מגע, לא ממש מכירה את ההתנהגות של דבק חם על הספוג אז אני לא יכולה לומר אם הוא יתאים, אבל אם את מעדיפה אותו, שווה לנסות. אני באופן אישי למדתי מאוד לאהוב את הדבק מגע, בעיקר אחרי שלמדתי איך לעבוד איתו נכון, בלי הסתבכויות ופישולים.. גם לחבר'ה הבאתי דבק מגע- מומלץ להכין מראש כמה שפורפשות או לחלופין כמה בקבוקים לחיצים עם דבק- אצלנו היתה העדפה ברורה לבקבוקים הלחיצים- איזו התנפלות היתה בשולחן כשהבאתי בקבוק נוסף... שמחה ששימחתי לך את החג, מקווה שיצא מוצלח, ותמיד את מוזמנת לשאול- אשמח לענות ולסייע. לילה טוב, טובית

למעלה