הכנת בובת מכשפה

הכנת בובת מכשפה

החומרים- שטלנד בצבע גוף מרינו שחור מעט מרינו לבן מעט מרינו אדום מעט צבעים נוספים (מה שיש...)

הכנת הגוף והידיים

ממש כמו בתהליך הכנת הגוף והידיים לפיה. מכינים את הגוף מחתיכה קצרה יחסית על מנת שיצא קצר (שלא יבלוט מתחת לשמלה)

תוי פנים

לעיניים- מגלגלים בין האצבעות עיגולים קטנים של צבע (אני בחרתי בירוק זית) ומלבדים בעזרת מחט ליבוד אישונים- אותו כנ"ל עם צמר שחור פה- אדום פלולה- צבע גוף מרינו- מעט כהה יותר מהשטלנד

מקפלים את מנקה המקטרות לשניים

ומלפפים סביבו את המרינו הכתום. חיזוק הצמק למנקה המקטרות- מעט דקירות במחט ליבוד וקיפול מנקה המקטרות העטוף בקצוות

שיער המטאטא וסיום המכשפה

חותכים את המרינו הסגול לחתיכות קצרות , מניחים בקצה מקל המטאטא וקושרים בעזרת חתיכת מרינו סגול נוספת. את המטאטא מניחים על המכשפה ומקפלים את כף ידה אל החזה כך שהיא אוחזת את המטאטא צמוד לגופה. את כף היד מלבדים בעזרת מחט ליבוד לחזה. כל הזכויות למכשפה |הגדש| בעיצוב הזה שמורות לי. יש לכולן אישור להעתיק! תהנו

smady a

New member
תודה לקשת על ההסבר להכנת מכשושה

מדליקה. המכשושה נעשתה והועלתה כאן בפורום אמנות הליבוד על ידי קשת של הצבעים.

עינבלית

New member
תודה על ההסבר!

עשית לי חשק ללכת להמציא מכשפה גם... הולכת לנסות עם מנקה מקטרות כידיים גם כן, והולכת לנסות להושיב אותה על מטאטא משיפוד ואולי ללבד שם גם חתול (טרמפ על מטאטא- מכירה?)

../images/Emo13.gif

יש לנו את טרמפ על מטאטא - חמוד ביותר! חשבתי ללבד חתול זעיר (רציתי בכחול) אבל כבר היה מאוחר (העליתי את התמונות ממש בסיום ההכנה)

למעלה