הכנת בשר לטחינה דורשת מיומנות
לדוגמא איזה רקמות יתבשלו ואיזה יש להפטר מהן איזה רקמות יטחנו ואיזה יעברו כחוטים לתוך התערובת. אני יודע זה נשמע מוזר אם גם מופרך. אבל בבית ספר לקצבות בגרמניה הקדישו לכך זמן רב בתמונה רקמה שיש להסיר מחלקי הבשר. היא נמצאת בדרך כלל בין חלקי הבשר,שקצבים לא מפרידים.. צ'י
לדוגמא איזה רקמות יתבשלו ואיזה יש להפטר מהן איזה רקמות יטחנו ואיזה יעברו כחוטים לתוך התערובת. אני יודע זה נשמע מוזר אם גם מופרך. אבל בבית ספר לקצבות בגרמניה הקדישו לכך זמן רב בתמונה רקמה שיש להסיר מחלקי הבשר. היא נמצאת בדרך כלל בין חלקי הבשר,שקצבים לא מפרידים.. צ'י