הכנת בשר לטחינה דורשת מיומנות

הכנת בשר לטחינה דורשת מיומנות

לדוגמא איזה רקמות יתבשלו ואיזה יש להפטר מהן איזה רקמות יטחנו ואיזה יעברו כחוטים לתוך התערובת. אני יודע זה נשמע מוזר אם גם מופרך. אבל בבית ספר לקצבות בגרמניה הקדישו לכך זמן רב בתמונה רקמה שיש להסיר מחלקי הבשר. היא נמצאת בדרך כלל בין חלקי הבשר,שקצבים לא מפרידים.. צ'י
 

milch

New member
זו הסיבה

שזוגתי אוכלת בשר, עוף ודג רק כזה שעבר טיפול שלי.
 
מהצד השני (הצרכני) של הבשר הטחון, אני בהחלט

מחזקת אותך... לצערי גם יש המבורגריות מתמחות (לא מקדונלדס. מהז'אנר ה"רציני") שמגישות המבורגרים מבשר טחון שלא נוקה כמו שצריך. אחד הדברים היותר מבאסים.
 

Godu

New member
כרגיל, תודה על האינפורמציה והצילומים

אין ספק שאתה קצב מומחה אבל יש לי בעיה קטנה עם הצילומים שלך. הם אף פעם לא בפוקוס. או שאתה לא עושה חצי לחיצה לפני או שיש בעיה במצלמה.
 
למעלה