הכנת "גבינה" למריחה מקשיו

luliy

New member
הכנת "גבינה" למריחה מקשיו

אני רוצה להכין את הגבינה הזו:
מצרכים

כוס קשיו טבעי
מים
מיץ מחצי לימון
כף שמן זית כתית מעולה
מלח לפי הטעם

פעם הכנתי את זה אבל הבעיה שהבלנדר לא טחן את הקשיו חלק ונשארו חלקיקים קטנים. מה עושים בכדי להגיע למרקם חלק?
תודה:)
 
השריה

משרים את הקשיו במים עד שהם מתנפחים ומתרככים מאד

את יכולה לשדרג את הטעם עם עשבי תיבול, שום, בצל ירוק קצוץ, עגבניות מיובשות...
 

luliy

New member
השרייה של לילה?

אני בהחלט מתכוונת להוסיף שמיר ושום
. משנה מתי מוסיפים אותם? אחרי ריסוק הקשיו או הכל ביחד?
 
לרוב כמה שעות מספיקות

לילה לא יזיק אבל בחום הייתי מכניסה למקרר
לגבי מתי להוסיף תלוי במרקם שאת מבקשת ,שום שמיר לדעתי ניתן להוסיף לבלנדר תוך כדי התהליך.

בהצלחה!
 

RSPA

New member
יש שתי אפשרויות להגיע למרקם חלק

האחת - מה שמיקי מהי הציעה. להשרות קודם את הקשיו. אם זה עובד טוב עם הבלנדר שלך - אחלה.
השניה - להחליף בלנדר. היום יש אופציות לבלנדרים סיניים טובים מאוד במחירים סבירים מאוד. למשל זה ב 99 דולר ומשלוח חינם! >> [URL]http://www.aliexpress.com/item/768S-Blender-Mixer-Food-Professor-3-Gears-Infinitely-Variable-Red-Black-Heavy-Duty-2200W-2L-EU/32695367403.html?spm=2114.10010108.100009.1.mQbxbI&scm=1007.13482.37805.0&pvid=5d639a1e-b87e-4344-8649-607d03f5e241&tpp=1[/URL]
 
למעלה