הכנת גבינה מהחל"ס של ניצת בטעם טבעי
שלום,
הכנתי כמה פעמים גבינה מהחלב סויה של אלפרו האדום.
נתקלתי במבצע בניצת הדובדבן וקניתי שם חלב סויה עודפים בטעם טבעי (צרפתי תמונה), ברכיבים מופיע סוכר פירות.
האם גם הוא מתאים להכנת גבינה, או שהוא מתוק מדי ?
האם גבינה ממנו תתאים למתכון של הטרין חצילים ופלפלים מהאתר לא על החסה ?
תודה רבה !
שלום,
הכנתי כמה פעמים גבינה מהחלב סויה של אלפרו האדום.
נתקלתי במבצע בניצת הדובדבן וקניתי שם חלב סויה עודפים בטעם טבעי (צרפתי תמונה), ברכיבים מופיע סוכר פירות.
האם גם הוא מתאים להכנת גבינה, או שהוא מתוק מדי ?
האם גבינה ממנו תתאים למתכון של הטרין חצילים ופלפלים מהאתר לא על החסה ?
תודה רבה !