הכנת הזמנה לקראת לידה.

אביב72

New member
הכנת הזמנה לקראת לידה.

שלום לכולם. ברצוני להכין הזמנה לקראת לידה. קראתי את הדברים שכתבתם לגבי הביגוד והסלקאל , אולם עדיין קיימת לי בעיה קלה עם העגלה. מכיוון שאצלי מדובר בהריון של תאומים - מה שדורש התאמה של העגלה לכניסה לבית למעלית ולנעלי דניס בראון ברצוני לדעת : 1. האם יש בפורום אמא לתאומים? 2. האם משהו יכול למדוד עבורי את רוחב המכשיר של הדניס בראון כך שאני אדע מידות מינימום לעגלה? 3. האם משהו ניסה את הסלקאל של מקסי קוזי? תודה רבה לכולם

הסלקל של מקסי קוזי

סלקל מצוין אבל לא נוח עם הנעליים. בקשירה של הסלקל למושב הרכב, החגורה עוברת מעל התינוק. בשלב הנעליים הייתי צריכה לפתוח את כל הקשירה, להושיב את התינוק ולקשור מחדש. זה די מעיק ומהר מאד עברתי לכיסא בטיחות שמושיבים נגד כיוון הנסיעה.

אביב72

New member
לא כל כך הבנתי

באיזה קשירה מדובר? בקשירה של הילד למושב או של המושב עצמו ?

מדובר בקשירה של הסלקל לרכב

את התינוק הרי תמיד צריך לקשור. הבעיה היא שכדי להוציא את הילד מהסלקל עם הנעליים, צריך להתיר את החגורה שמחברת את הסלקל למושב במכונית וכן יש לחבר את הסלקל למכונית אחרי שמושיבים את הילד בסלקל. בקיצור, יש לבצע 2 קשירות: קשירה אחת של הילד לסלקל וקשירה נוספת של הסלקל לרכב. אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור. לדעתי כדאי לכם לבדוק אם יש אפשרות לשאול סלקל לחודשיים-שלושה הראשונים ואח"כ לבדוק מה לקנות עם הנעליים כשאפשר למדוד.

טאניוש

New member
לדעתי אין כאן הורים לתאומים

לפחות לא בין חברי הפורום הפעילים. עד כמה שאני מבינה, עגלות תאומים צרות יותר מעגלת יחיד (כל צד הכוונה), אחרת היא לא תכנס לשום מקום. הרעיון היחיד שיש לי- אולי עגלת רכבת רחבה יותר? רוחב של המכשיר הוא כמו מרחק בין הכתפיים של התינוק, אנחנו קנינו סטנדרטי שהוא היה טיפה גדול בהתחלה. אני יכולה למדוד בערב. צריך כמובן להוסיף לזה עוד מרחק של מספר ס"מ (לכפות רגליים וכדי שיוכל לזוז).

sigis7

New member
לי אישית אין תאומים אבל

באחד הביקורים שלי במרפאה פגשתי הורים לתאומים, ואני זוכרת שהיתה להם עגלת תאומים של גרקו, אבל אני לא יודעת שום פרטים לגבי זה, לדוג' האם העגלה נכנסת למעלית. לגבי רוחב הבר, שלנו רוחבו 23 ס"מ ומשני צידי הרגליים, בהיותה בעגלה, יש משהו כמו רווח נוסף של 5-6 ס"מ מכל צד. טרמפולינה יש לי של אוונפלו ואני מבסוטה, אבל היא לא מתחברת למרכב של עגלה.

סלקל של מקסי קוזי

אנחנו היינו סופר מרוצים. קנינו את דגם סיטי- הרחב והיה ממש שווה ונח. השתמשנו עד גיל שנה. לגבי העגלה. בהתחלה רוחב הנעליים לא יישנה, התינוקות פיצקים. ויש הרבה מעליות שגם ככה טיולוני תאומים לא נכנסים בהן (מניסיון של חברה). אנחנו קנינו עגלה רחבה ללא קשר לתיאומים כמובן וזה היה ממש שווה עד גיל גדול. אפילו בגיל שנתיים היה הרבה יותר נח בה לאושרי מאשר עם הטיולון שהיה ממש בסדר בפני עצמו. מצטערת שאין לי תשובה יותר מפורטת.

אביב72

New member
בהמשך ...

תודה רבה - על התשובות למדתי הרבה. שאלה נוספת : האם יש רוחב קבוע לנעלי דניס בראון? אם כן משהיא תוכל בבקשה לבדוק עבורי - מכיוון שזה ההריון הראשון שלי קשה לי להעריך מה זה פיסוק של תינוק ? או רוחב כתפיים של תינוק? תודה -

תחיצ

New member
לגבי עגלה

אני מכירה עגלות כפולות לאורך - לא בדקתי את הפרטים, אבל נראה לי ששווה לבדוק את זה בחנויות (מדובר במושבים שנמצאים אחד אחרי השני, צריך לבדוק איך הם בשכיבה). בד"כ משתמשים בזה הורים לשני ילדים צפופים, אבל זה יכול להתאים גם לתאומים, נראה לי. חוצמזה, שיכול להיות שכדאי לכם לחכות לאחרי הלידה, כי יתכן והק"פ הוא תנוחתי בגלל הצפיפות ברחם. ודבר אחרון - הרוחב של הדניס שלנו (והוא בטח די ממוצע) כ-35 ס"מ (מקצה נעל לקצה נעל) הריון נעים, ולידה קלה

למעלה