הכנת חדר אטום בבית

Rami4u

New member
הכנת חדר אטום בבית ../images/Emo53.gif

אנשים התחילו להפחיד אותנו במלחמה שתפרוץ בקרוב, ואפילו התחילו לתת מועדים (יום שני הבא לטענתם), במשפחה שלי רוצים לאטום חדר, האם יש לכם המלצות מסוימות? אתרים ומידע על הנושא הזה? ושמעתי שהיום אפשר לרכוש חדר אטום מוכן, ואפילו יש חברות שמגיול עד לבית ואוטמים חדר על אותו עקרון של המסיכה, אשמח מאוד לקבל פרטים כמו טלפונים או כתובות. ובתודה מראש ראמי

אז ככה.... ../images/Emo16.gif

דבר ראשון- ההודעה שלי היא לא מקצועית. אם אתה רוצה חוות דעת מקצועית, אני חושב שתמצא באתר פיקוד העורף שבאתר האינטרנט של צה"ל/בטלפון אליהם. בכל מקרה... בחדר אטום צריכים להיות כמה שפחות קירות חיצוניים... לא יותר מחלון אחד, וגם עד גודל מסויים (שאני לא זוכר כרגע), ואסור שתהיה דלת הזזה. מה צריך לעשות? לקנות מסקינג-טייפ וניילונים (לפי תקנים של פיקוד העורף, חפש באתר צה"ל). בעצם מה שצריך לעשות- לאטום את הפתחים על ידי מסקינג טייפ וניילונים, בדיוק איך תצטרך לקרוא באתר של צה"ל או בחוברות הדרכה של פיקוד העורף, קשה לי פה לפרט בדיוק בדיוק מה לעשות- גם אני לא יודע במדוייק מה לעשות איפה... החברות שנותנות מוצרי איטום בעיקרון המסכה- זה מסננים מיוחדים, שלמיטב ידיעתי עם חלקם אין צורך בשימוש במסכה. מסננים אלה כמובן הרבה יותר יקרים מניילונים ומאסקינגטייפ (שצריך בכל מקרה לאטום, עד כמה שאני יודע...) בהצלחה,
ניר

ח קצר ולענייןחחחחחח

עיצה שלי יש דבר כזה שנקרא "סטיקליטט" זה זרחן מצוין של המישטרה אתה יכול לקנות את בכל מקום-מתי שנגמר לך הבטריה של הפנם את שובר את זה וזסה נותן לך אור לכמה שעות עד הבוקר

למעלה