איזה כבד ? ../images/Emo80.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo235.gif../images/Emo35.gif
כבד
וכבד
אני משרה במרינדה ללילה. החומרים למרינדה: חצי כוס שמן רגיל+חצי כוס שמן זית. שיני שום קלופות וקצוצות דק [הרבה - חצי ראש - ראש שלם - תלוי בכמות הכבד] פלפל שחור. מלח. תערובת לגריל+תערובת פילדלפיה+ פפריקה חריפה. לרחוץ את הכבד ולחתוך ולזרוק חתיכות עם עורקים,לחתוך לחתיכות בגודל המתאים,לשפד ולהשרות את השיפודים ללילה במרינדה. להכין על המנגל לאחר שהפחמים "שוקעות מעט" - לא על להבות
ולא במנגל בו הגחלים "גבוהות" וכמעט נוגעות ברשת
מוכן ממש מהר - לא להשאיר על המנגל וללכת לטייל...
בתיאבון !
כבדי עוף לא צריך לשפד,רק תוודה שהרשת על המנגל מספיק צפופה - לדעתי הם יוצאים הכי טעימים עם בזיקה של מלח ופלפל שחור לפני שמעלים למנגל - במקרה של כבד עוף לא כדאי להסחף עם התבלינים אם רוצים להנות מהטעם היחודי של כבד עוף ממונגל. להזהר לא לשרוף ולא לייבש על המנגל - מוכנים ממש מהר.