הכנת לחם שאור
הכנתי בצק ללחם שאור בדיוק לפי מתכון שפורסם לפני כמה שנים ב ynet
עשיתי בדיוק לפי מה שכתוב ויצא לי די דליל.
האם זה אמור להיות דליל יחסית או בצק קשה?
להמשיך ולעשות את הלחם לפי המתכון או לזרוק ולעשות הכל מחדש?
ובלי קשר- אם כתוב 100 מ"ל מים זה בעצם שווה ל 100 גרם מים נכון??
תודה!
דרך אגב לפני כמה שנים הכנתי את הבצק הזה ויצא מעולה אבל אני לא זוכרת אם הוא היה כזה דליל...
הכנתי בצק ללחם שאור בדיוק לפי מתכון שפורסם לפני כמה שנים ב ynet
עשיתי בדיוק לפי מה שכתוב ויצא לי די דליל.
האם זה אמור להיות דליל יחסית או בצק קשה?
להמשיך ולעשות את הלחם לפי המתכון או לזרוק ולעשות הכל מחדש?
ובלי קשר- אם כתוב 100 מ"ל מים זה בעצם שווה ל 100 גרם מים נכון??
תודה!
דרך אגב לפני כמה שנים הכנתי את הבצק הזה ויצא מעולה אבל אני לא זוכרת אם הוא היה כזה דליל...