הכנת ליקרים

דרור1563

New member
הכנת ליקרים

שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב הודעה בפורום האם אפשר להכין ליקר בלי להשרות פרי אלא לקחת מיץ טיבעי להשים אותו באלכוהול בכמות הרצויה להניח יומים ואז לערבב אם מי סוכר להשרות עוד יומים ולסנן? בכל אופן אני אנסה את זה ואגיד את התוצאה תודה מראש
 

corrinex

New member
לא נראה לי..

אתה מוהל את האלכוהול ככה. מה הבעיה להשרות פרי? לימונצ'לו למשל, או כל סוג של ליקר על בסיס פרי הדר מספיק לך להשרות רק קליפות- אני כבר עשיתי לימונצ'לו. איזה צבע צהוב... כור אטומי אתה יכול לעשות תותים, זו העונה עכשיו.. מיץ סתם יצא לך כבר מעורבב, וודקה תפוזים או וואט אבר.. זו אחלה התעסקות, חבל להתעצל
 

דרור1563

New member
תודה על התשובה

זה סתם שאלה גם אני הכנתי למונצ'לו ויצא בן זונה אבל השאלה אם אפשר לקצר תהליכים נכון שזה כיף כל ההתעסקות מסביב אבל גם ההמתנה היא קצת מטרידה אני אמסור על תוצאות הניסוי בהמשך
 
למעלה