הכנת מסיבת גיוס לבת

פוקסי99

New member
הכנת מסיבת גיוס לבת

אז הבת מתגייסת ביום ראשון הקרוב. וביקשה להכין מסיבת גיוס. ומכוון שאני יותר מאוהב את הילדה!!! החלטתי לקחת את ההכנות עליי. יהיו כ80 איש הזמנתי אוהל גדול כולל שולחנות וכסאות כולל חימום. והתכנון כרגע הוא כך: יהיה על האש בתחילה. קבב מ10 קילו בשר טחון וקילו ליאה 10 קילו פרגיות 6 קילו בשר הודו אדם לשוורמה קובות מטוגנות מ3 קילו בשר טחון סלט תפוחי אדמה ועוד סוג של סלט תפוחי אדמה סלט גזר פיגנטי סלט ברוגולי סלט כרוב סלט פיטריות ונבטים סלט חסה אננס וקשיו בנוסח סיני סלט חומוס(תוצרת בית) סלט טחינה סלט טחינה בחצילים סלט חצילים במיונז סלט סלק יש סיכוי למטבוחה סחוג תוצרת בית פלפל צ'ומה תוצרת בית פלפל חריף קלוי בתחמיץ בצל בתחמיץ חמוצים 2 תבניות של בקלווה 2 עוגות שמרים 2 עוגות בחושות סלט וולדורף כמבון שתיה מאמין שיהיו שינויים מקווה למצוא זמן לצלם ולשתף אותכם בשמחה הקטע החשוב ביותר הוא נצליה בכמות מספקת ובזמן מהיר ולכן אני יפעיל שני מנגלים אשתמש בגחלים מעצי הדרים ובמיבש השער של אישתי ללבות את האש בנושא הצליה: אני לא מאפשר לאיש לעזור לי זה רק מפריע !!! ומי שאוהב לבשל השלב החשוב ביותר הוא שלב קניית המצרכים שיהיה איכותיים וטריים וזה כבר מתכון להצלחה אז כל טוב לכולכם מחכה לי שבוע מהנה כי אני אוהב את זה פוקסי

BiggPoppa

New member
פוקסי - קבל טיפ

ואשתך תוכל לקבל את מייבש השיער שלה בחזרה. הדלקת פחמים ללא נפנופים - שיטת הר הגעש. עורמים פחמים בתוך המנגל בכמות מספקת ומסדרים אותן בצורה של הר געש (ערימה עם חור באמצע שמגיע עד (או כמעט עד) לתחתית). לוקחים 3 ריבועים של מגבת נייר, מקפלים לגודל של ריבוע אחד. את הריבוע בעל 3 השכבות מקפלים ל-3 וסוגרים מצד אחד כמו סוכריה. נוצר מעין כיס של מגבת נייר עבה. שופכים שמן בישול לתוך הכיס הזה עד שמתחיל לנזול מלמטה (עושים את זה מעל ערימת הפחמים). סוגרים גם מצד שני ומניחים בתוך ה"ארובה" בערימת הפחמים. מציתים את הנייר וממתינים כ-10 דקות, עד שהפחמים לוהטות. לאחר כ -10 דקות, משטחים את הפחמים, שמים רשת ויאללה לעבודה. רק צריך לשים לב לא לתת לפחמים יותר מדי זמן - ההדלקה טובה מאוד בשיטה זו ואם לא שמים לב - הפחמים יכולים להגמר.

סמד13

New member
ברכות איש יקר לגיוס הילדה

רק נחת ושפו על הערב הטעים שהכנת ירבו כמותך שמור על עצמך סמדי

א פרח

New member
מזל טוב לגיוס הילדה

ולילדה שיפשוף קל ונעים. כייף לה שיש לה אבא כמוך שמשקיע בה כזו הפקה.

ללידי

New member
גיוס קל ונעים ונשמע יופי של חגיגה כל הכבוד

איזה אבא, תענוג מלקרוא את כל התכנית שיהיה בהצלחה עם המנגל והמון מזל טוב ובהצלחה לבת אמנם לא מכירים אבל תענוג לקרוא אותך תמיד!!! וטעיםםם לקרוא ולראות את התמונות והסדנאות!

israelyan

New member
קודם כל מזל טוב לילדה

ו..הרבה בהצלחה לה.... לגבי מייבש השיער...נראה לי שאפשר להשתמש גם במאוור פשוט(במקום המייבש.... קר?חם? לא מפריע....מנסיון...אבא שלי מדליק מנגל פעם בשבוע (אמיתי לגמרי...) הוא אומר...שאם כבר הוא אוכל סטייק טוב בארוחה משפחתית,לא עושים אותו על המחבת.... עכשיו שאלה,אם זה היה כבר איך היה? ואם לא,אני מציע שתקח קצת כמות ספר...שלא יחסר (כן,זה הרבה בשר,אבל...עם האוכל מגיע התאבון,וזה חורף,אוכלים יותר יש לך שם 80 איש... והשאלה גם מה הרוב אוכל,בשר?או את ה 20 סוגי סלטים...? אצלנו ביומולדת שהיה היו 50 איש ונטרפו 5 קילו פרגיות 7-8 קילו קבב 5 קילו סטייק 1 קילו מרגזים זה חוץ מסלטים..כן? וגם,ביקשנו מחבר ארגנטינאי שיודע להכין צ'ימיצ'ורי טוב,להביא... הוא הביא איזה צנצנת עם קילו צ'ימיצ'ורי.... בכל מקרה,בהצלחה והכי חשוב,שאתה תהנה,ובעיקר לילדה יהיה טעים!

פוקסי99

New member
אז הייתה מסיבה מוצלחת

והאוכל יצא נהדר הפעלתי שני גרילרים ולכן איש לא המתין עד שיהיה מוכן הכנתי 350 קבבים ועוד כ10 קילו פרגיות וכמובן כל הסלטים תמונת אחד משולחנות ההגשה

פוקסי99

New member
וזאת פינת הגרילרים

נכון גרילרים פשוטים אבל מאד יעילים כאשר משתמשים בפחמים מעץ הדר התוצאות נהדרות

פוקסי99

New member
ודוגמה לצלחת חומוס

למרות שצילמתי מאוחר וכבר "גנבו" מהצלחת אבל ניתן לראות כיצד זה היה

למעלה