הכנת מרנג כבר 3 שעות 120 מעלות ועדייו לא התקשה. מה עושים? מה לא בסדר?
bali New member מנהל 24/3/13 #2 נשמע לי מוזר שעדיין לא התייבש אני בד"כ מייבשת אותם על 100 מעלות, לפעמים אפילו 70 מעלות, ובשלוש שעות הם כבר יבשים. יכול להיות שהתנור מזייף במשהו או על תכנית לא נכונה? לפי איזה מתכון הכנת את המרנג?
נשמע לי מוזר שעדיין לא התייבש אני בד"כ מייבשת אותם על 100 מעלות, לפעמים אפילו 70 מעלות, ובשלוש שעות הם כבר יבשים. יכול להיות שהתנור מזייף במשהו או על תכנית לא נכונה? לפי איזה מתכון הכנת את המרנג?
C CallMeCavanaugh New member 24/3/13 #3 קרה לי עם מרנג איטלקי הוא שמר על מרקם רך כל זמן שהיה בתנור, ברגע שהוצאתי אותו התקשה תוך שניות. למה אפיתי מרנג איטלקי? שאלה טובה. כי נשארו לי שאריות ממתכון אחר.
קרה לי עם מרנג איטלקי הוא שמר על מרקם רך כל זמן שהיה בתנור, ברגע שהוצאתי אותו התקשה תוך שניות. למה אפיתי מרנג איטלקי? שאלה טובה. כי נשארו לי שאריות ממתכון אחר.
ט טל אשרוב New member 30/3/13 #4 אפיית מרנג אני אופה ב-80 מעלות למשך 3 שעות. טמפרטורות גבוהות מדי וטמפרטורות נמוכות מדי ממיסות אותו.