הכנת מרנג

רישום1

New member
הכנת מרנג

כבר 3 שעות 120 מעלות ועדייו לא התקשה.
מה עושים? מה לא בסדר?
 

bali

New member
מנהל
נשמע לי מוזר שעדיין לא התייבש

אני בד"כ מייבשת אותם על 100 מעלות, לפעמים אפילו 70 מעלות, ובשלוש שעות הם כבר יבשים.

יכול להיות שהתנור מזייף במשהו או על תכנית לא נכונה?

לפי איזה מתכון הכנת את המרנג?
 

CallMeCavanaugh

New member
קרה לי עם מרנג איטלקי

הוא שמר על מרקם רך כל זמן שהיה בתנור, ברגע שהוצאתי אותו התקשה תוך שניות.

למה אפיתי מרנג איטלקי? שאלה טובה. כי נשארו לי שאריות ממתכון אחר.
 
אפיית מרנג

אני אופה ב-80 מעלות למשך 3 שעות.
טמפרטורות גבוהות מדי וטמפרטורות נמוכות מדי ממיסות אותו.
 
למעלה