הכנת סרט

שוודה

New member
הכנת סרט

שלום! שמי נגה, אני בכיתה י"ב מבית ספר "אשל הנשיא", ובמסגרת מגמת קולנוע אני עושה סרט המתעד את סיפורן של שלוש ניצולות שואה, ובסרט אני משלבת קטעים משוחזרים. אני מחפשת שחקנים שישחקו בסרט, הצילומים יתקיימו בחודש הקרוב, ומשך הצילומים הוא יום- יומיים (4-5 שעות כל פעם). אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אנשים שגרים באיזור הדרום (או מוכנים להגיע לאיזור הדרום) ויהיו מעוניינים לשחק. הדמויות שאני מחפשת: אבא בגיל 40-50 (בעל מראה יהודי אירופאי) אמא בגיל 40-50 (בעל מראה יהודי אירופאי) אישה בעלת מראה ארי בגיל 20-50 תודה רבה!!!

נגה ברוכה הבאה לפורום

ראשית כבוד הוא לנו שבחרת בנו גם בתור שחקנים. אולי מישהו מחברי הפורום ירצה אין בעיה. אמנם רובנו לא ניצולי שואה אבל נולדנו עם זה, ומזדהים כנצולים. תוכלי לנצל פורום זה לקבלת חומר.

../images/Emo50.gifנגה

ההגדרה: "בעלת מראה ארי", מעלה בי הרהורים על כך שבעבר שאלתי את עצמי האם היותי בהירה (עד כדי כך שבגרמניה פנו אלי בגרמנית), היתה עוזרת לי חלילה להנצל, אבל לצערי נגה, אינני יכולה לעזור, האף שלי, מסגיר את היותי יהודיה......

schlomitsmile

Member
מנהל
חברים יקרים...מה זה הטרמינולוגיה המצמררת הזאת? מראה ארי? מה זה? זו המצאה נאצית, בדיוק כמו מראה יהודי. יש כ"כ הרבה פרצופים יהודים, עם אף כזה ואחר, יש גם הרבה פרצופים גרמנים, בהירים יותר ופחות, עם אף סולד או לא. ולמה "חלילה להנצל"??? אם משהו היה עוזר לך להנצל לו היית שם, והרי זו ברכה גדולה!../images/Emo23.gif

שלומית, הבהרה:

התכוונתי שאם חלילה הייתי בשואה, אני מקווה שהייתי ניצלת. וכן, גם אותי הטרמינלוגיה מצמררת.

למעלה