הכנת עוגה של ספיידר מן

חברה

New member
הכנת עוגה של ספיידר מן

שלום, אני רוצה להכין עוגת ספיידרמן לבני. האם מישהי הכינה/יש פה הסברים באיזשהו מקום (למתחילים, כמובן). תודה!

חברה

New member
יופי של עוגות! מה עם הסבר/ים?

הייתי רוצה להכין אחת כזו. האם זה קל - למתחילה? איך ידעת להכין את הדמות של ספיידרמן? אשמח מאד אם תוכלי להסביר לי. תודה!

net the jet

New member
זו דמות מצויירת- שטוחה. חותכים עם סכין חד

ע"פ ציור, ואז צובעים לפיו. מיבשים ואז בזהירות מעבירים לעוגה. דמות מפוסלת- עובדים כמו עם כל דמות אחרת מהרליים לראש אבל עוקבים אחרי תמונה או בובה להמחה

הסבר

אז ככה.... מכינים עוגה רגילה, ועוטפים אותה בבצק סוכר [את זה את יודעת לעשות?] אח"כ מרדדים בצק סוכר לבן [לא דק מידי] מעבירים את הציור של ספיידרמן לבצק סוכר: (מצ"ב ציור הספיידרמן) מעתיקים את הציור ספיידרמן לנייר פרגמנט או נייר אפייה שמים את הציור על הבצק סוכר המרודד ועוברים על הקוי מיתר. ברגע שהציור עבר לבצק, מרימים אותו מהמשטח בעדינות, הופכים אותו, משמים מעט מים על הצד השני שלו ואז ממקמים את הציור על העוגה אם את רוצה לעשות קורי עכביש על כל העוגה, הייתי ממליצה לעשות לפני העברת הדמות לעוגה ולעבור על זה עם טוש אכיל או עם מכחול וצבעי מאכל. אחרי שהעברת את הדמות לעוגה, לצבוע אותה בצבעי מאכל שימי לב - יש נטיה בעת הצביעה להניח את היד על העוגה - ז ה י ר ו ת !!! שיהיה בהצלחה ואני אשמח לראות את התוצאה.

לא מצליחה

לא הצלחתי להעביר את הציור אבל לפני כמה ימים העברתי את הציור את יכולה לחפש בפורום וחוץ מזה - כל ציור של ספיידרמן יכול להתאים לך ב ה צ ל ח ה !!!

למעלה