הכנת עץ ותמונות לנסיכון והשאר.... עץ עם מנגנון עיניים פשוטי
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #4 ועכשיו לעבודה../images/Emo88.gif אני בונה בדר"כ בסיס ריבוע ומצפה אותו בספוגים עם דבק מגע ושדכן סיכות לאחר מכן אני מדביקה שכבות שכבות של בד יוטה... וצבעים [אקריליק] 1- מציירים בעזרת כוס חד פעמית שני עיגולים לעיניים....[למי שיש מקדחת עיגולים שיקדח ישירות.]
ועכשיו לעבודה../images/Emo88.gif אני בונה בדר"כ בסיס ריבוע ומצפה אותו בספוגים עם דבק מגע ושדכן סיכות לאחר מכן אני מדביקה שכבות שכבות של בד יוטה... וצבעים [אקריליק] 1- מציירים בעזרת כוס חד פעמית שני עיגולים לעיניים....[למי שיש מקדחת עיגולים שיקדח ישירות.]
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #6 3- בחרתי בשני כדורי קל קר ו... ומרחתי שכבה של דבק פלסטיק וצבע אקרילי לבן. [להתקשות הכדור]
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #7 4- קיבעתי את שני הכדורים עם דבק ל למקל עגול עם מרחק מדוייק כמו העיניים [חורים] שניסרנו. [תוכלו להעזר בתמונות או לשאול...]
4- קיבעתי את שני הכדורים עם דבק ל למקל עגול עם מרחק מדוייק כמו העיניים [חורים] שניסרנו. [תוכלו להעזר בתמונות או לשאול...]
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #8 והוספתי וו עגול במרכז.[בתמונה 3] כאן אנו רואים כייצד מתאימים העיניים לחורים שיצרנו קודם....
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #9 4-הדבקתי על חצי עין, יוטה וצבעתי.. בצבע חום גם את העין וגם מסביב לעץ המנוסר....
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #10 5- כדי שהמקל יסוב על ציר ו... יגרום לעיניים להעצם ולהפתח עלינולסגור את הקופסא ולקדוח משני צידיי העיניים קידוח בקוטר המקל . לא לקדוח עד הסוף .
5- כדי שהמקל יסוב על ציר ו... יגרום לעיניים להעצם ולהפתח עלינולסגור את הקופסא ולקדוח משני צידיי העיניים קידוח בקוטר המקל . לא לקדוח עד הסוף .
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #11 מבט מאחורי הקופסא הפתוחה עם המקל הנעוץ בתוך הציר משני צידי העיניים. [העיניים כבר צבועות...אפשר לצבוע אותן לפניי הנעיצה ואחריי.....]
מבט מאחורי הקופסא הפתוחה עם המקל הנעוץ בתוך הציר משני צידי העיניים. [העיניים כבר צבועות...אפשר לצבוע אותן לפניי הנעיצה ואחריי.....]
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #12 וכאן אפשר לעצור למתחילים ../images/Emo24.gif המנגנון מוכן רק לחבר גומי תפירה וטבעת כדי שנוכל לשחק עם העיניים כרצוננו וכמובן לקבע את התוצאה עם הטבעת לוו.
וכאן אפשר לעצור למתחילים ../images/Emo24.gif המנגנון מוכן רק לחבר גומי תפירה וטבעת כדי שנוכל לשחק עם העיניים כרצוננו וכמובן לקבע את התוצאה עם הטבעת לוו.
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #13 טיפ לצביעת העיניים... להשתמש עם סרגל עיגולים כדי שהאישון יצא מדויק.
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #14 התחלת ליפוף הספוג והדבקתו לעץ......מנסים לפסל .....עץ זקן, צעיר, נקבה, זכר, מדבר.....עצוב....וכן הלאה.....[רצוי להכין ציור של העץ ואחר כך לפסל]
התחלת ליפוף הספוג והדבקתו לעץ......מנסים לפסל .....עץ זקן, צעיר, נקבה, זכר, מדבר.....עצוב....וכן הלאה.....[רצוי להכין ציור של העץ ואחר כך לפסל]
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #17 ועכשיו אני חוזרת לעיסוקיי ו........ טו' בשבט שמיייח........אשמח לענות על כל שאלה . דבוש תיאטרון הפטרייה
ועכשיו אני חוזרת לעיסוקיי ו........ טו' בשבט שמיייח........אשמח לענות על כל שאלה . דבוש תיאטרון הפטרייה
ד דבי זריהם New member 29/1/07 #19 ../images/Emo8.gif,תודה ../images/Emo24.gif מכל ה../images/Emo23.gif
A amaya31 New member 29/1/07 #20 דבי תודה על ההסבר והתמונות כיצד שומרים הוראות כאלה מפורטים בארכיון של הפורום? אולי נעשה תיקיה מיוחדת להסברים טכניים?
דבי תודה על ההסבר והתמונות כיצד שומרים הוראות כאלה מפורטים בארכיון של הפורום? אולי נעשה תיקיה מיוחדת להסברים טכניים?