הכנת פאי
לכבוד שבועות אני מעוניינת להכין פאי פירות קלאסי (בצק פריך, קרם פטיסייר, פירות טריים).
ויש לי שתי שאלות -
1. אם אני רוצה לחבר את הקרם עם קצפת, אז פשוט לקפל אותם ביחד אחרי שפתחתי את הקרם בוו גיטרה?
2. מבחינת לו"זים, מה הכי מומלץ? אני מכינה את הבצק היום ומקררת עד מחר שאאפה, ומכינה היום גם את הקרם ומכניסה למקרר. עדיף לפתוח את הקרם מחר ולשים על התחתית ואז להוסיף את הפירות רק בשלישי, או לשים את הקרם רק בשלישי ביחד עם הפירות לפני שהאורחים באים?
תודה!
לכבוד שבועות אני מעוניינת להכין פאי פירות קלאסי (בצק פריך, קרם פטיסייר, פירות טריים).
ויש לי שתי שאלות -
1. אם אני רוצה לחבר את הקרם עם קצפת, אז פשוט לקפל אותם ביחד אחרי שפתחתי את הקרם בוו גיטרה?
2. מבחינת לו"זים, מה הכי מומלץ? אני מכינה את הבצק היום ומקררת עד מחר שאאפה, ומכינה היום גם את הקרם ומכניסה למקרר. עדיף לפתוח את הקרם מחר ולשים על התחתית ואז להוסיף את הפירות רק בשלישי, או לשים את הקרם רק בשלישי ביחד עם הפירות לפני שהאורחים באים?
תודה!