פטריות אפויות בגריל
New member
הכנת פיצה על בצק-שאלה חשובה
לאחר מספר ניסיונות (מוצלחים) להכין פוקצ'ות, החלטתי לארח חברים עם פיצה ביתית מושקעת. יש לי מתכון לרוטב, ומתכון לבצק, אבל אני לא יודעת אם מכינים את הפיצה כשהבצק אחרי התפחה אחרונה או שאופים אותו קלות (3-4 דקות) ורק אז שמים את רוטב העגבניות והתוספות. אני חוששת שהרוטב יעשה את הפיצה לחה. אז מה קודם? רוטב ותוספות או אפיה קצרה ורוטב אחר כך. תודה על התייחסות מי שמציץ בשישי. האירוח היום.
לאחר מספר ניסיונות (מוצלחים) להכין פוקצ'ות, החלטתי לארח חברים עם פיצה ביתית מושקעת. יש לי מתכון לרוטב, ומתכון לבצק, אבל אני לא יודעת אם מכינים את הפיצה כשהבצק אחרי התפחה אחרונה או שאופים אותו קלות (3-4 דקות) ורק אז שמים את רוטב העגבניות והתוספות. אני חוששת שהרוטב יעשה את הפיצה לחה. אז מה קודם? רוטב ותוספות או אפיה קצרה ורוטב אחר כך. תודה על התייחסות מי שמציץ בשישי. האירוח היום.