הכנת פסטה ביתית
שלום לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אני אנסה לשאול בכל מקרה- יש לי מכונת פסטה בבית, ושמתי לב שבשלב החיתוך של הבצק לצורה של פסטה (פסים דקים וארוכים) הפסים נשארים טיפה דבוקים זה לזה ועליי להפריד אותם אחד מהשני אחרת הם נשארים יחד.. האם זה קורה לעוד אנשים עם המכונות שלהם או שזה אומר שהמכונה לא כל כך טובה? תודה!
שלום לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אני אנסה לשאול בכל מקרה- יש לי מכונת פסטה בבית, ושמתי לב שבשלב החיתוך של הבצק לצורה של פסטה (פסים דקים וארוכים) הפסים נשארים טיפה דבוקים זה לזה ועליי להפריד אותם אחד מהשני אחרת הם נשארים יחד.. האם זה קורה לעוד אנשים עם המכונות שלהם או שזה אומר שהמכונה לא כל כך טובה? תודה!