הכנת "רישיון"

הכנת "רישיון"../images/Emo54.gif

שלום! אני אמורה להכין לחברה שלי רישיון שמקנה לה את הזכות להיות ביץ' [סיפור ארוך, אל תשאלו שאלות..] אני רוצה לעשות משהו בסגנון שכאלו זה אישור בריטי, החתום על ידי... אני מצרפת תמונה של הדגל... בעקרון אני צריכה את זה מסודר בצורת רשיון [ובגודל], ואת הנתונים האישיים והתמונה אני כבר אכניס... אמור להיות שם: מספר ת"ז, שם פרטי, שם משפחה, תאריך לידה, מין, וניתנה ב- [+ תאריך], ותאריך שבו צריך "לחדש"... בצד האחורי אני רוצה שיהיה כתוב: I have the license to bitch and I am hereby granted unlimited bitching privileges whether it be at work, home, school, or internet. The licensed to bitch can RAG or NAG especially on days that and with "Y".

*end בסוף....../images/Emo54.gif

והנה עוד תמונה, אני לא בטוחה מה יכול לצאת יותר מאגניב...

אוף אני כזו לא החלטית..../images/Emo54.gif

אממ אם אפשר, שזה יהיה בגוונים של אדום/שחור [אחרי הכל מדובר על ביץ' מהגיהנום...] ואם יש לכם איזה תמונה אולי של רוע כלשהו זה גם יתאים, פשוט אני לא מוצאת... והאזכור של בריטניה יכול להיות כדגל קטן למטה/למעלה או משו כזה..

../images/Emo54.gif

אני לא יכולה לפרסם את הפרטים שלהן, כי זה פרטי. בגלל זה אמרתי שאני אנסה להוסיף את, מבלי להרוס את העיצוב.. הדגל יכול אולי להיות בפינה למעלה, או לכל האורך למעלה. להמחשה בתמונה... [הדגל ממוקם איפה שהאדום]

למעלה