הכנת שיאור
מזה שבועות אחדים אני "מגדלת" שיאור מקמח לבן. מוציאה אותו ומאכילה אותו אחת לשבוע ובערך באותה תדירות אופה לחם. מכיוון שאני אופה לחם עם תערובת קמחים,(בדרך כלל שילוב של קמח לבן, קמח מלא, וקמח שיפון) אני תוהה אם אני פוגעת באיכות הלחם בכך שהשיאור הוא מקמח לבן בלבד? היה לי שיאור קודם מתערובת קמחים ובני משפחתי התלוננו על חמיצות יתר של הלחם. אשמח לשמוע הערות הצעות והשגות.
מזה שבועות אחדים אני "מגדלת" שיאור מקמח לבן. מוציאה אותו ומאכילה אותו אחת לשבוע ובערך באותה תדירות אופה לחם. מכיוון שאני אופה לחם עם תערובת קמחים,(בדרך כלל שילוב של קמח לבן, קמח מלא, וקמח שיפון) אני תוהה אם אני פוגעת באיכות הלחם בכך שהשיאור הוא מקמח לבן בלבד? היה לי שיאור קודם מתערובת קמחים ובני משפחתי התלוננו על חמיצות יתר של הלחם. אשמח לשמוע הערות הצעות והשגות.