השרייה במיץ-לימון,רעיון מעולה !
אני הכנתי עוגת תפוחים טעימה ומהירה:
זמן ההכנה -10 דקות.
זמן אפיה 40 -45 דקות.
 
המצרכים הדרושים:
4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות ,(רצוי זן -"דלישס")
כוס אחת סוכר-חום.
4 ביצים
כוס שמן -קנולה
כפית קינמון .
2 כוסות קמח -תופח.
5 כפות אגוזי-מלך,(לקצוץ -גס.)
5 כפות צימוקים
ההכנה:
לערבב בקערה את קוביות התפוחים עם הסוכר החום,
בקערה נפרדת לבלול את הביצים והסוכר,
להוסיף את כול שאר המצרכים,ואת קוביות התפוחים,ולערבב.
לצקת לתבנית ,ולאפות בחום בינוני (180 מעלות.)
זמן אפיה בערך 45 דקות .
לאחר 40 דקות כדאי לבדוק בנעיצת קיסם במרכז ההעוגה ,שיוצא נקי בפירורי-בצק.
 
מאוד קלה להכנה ,עסיסית וטעימה.