הכסף,זלוטי או יורו?

נועם1019

New member
הכסף,זלוטי או יורו?

להחליף בארץ? יש איפה בכלל באזור מרכז? הם מקבלים גם וגם ואת פשוט בוחרת מה לתת? כמה שווה זלוטי ביחס לשקל? תודה =] ואגב אני נוסעת עוד שבועיים בערך..

שירנות

New member
אממ...

אין ממש למה להחליף בארץ... תכלס זה ממש מיותר...לא צריכים את זה עד שמגיעים למקום שנותנים לכם לקנות ובמקום כזה יהיה כבר צ'אנג,מעבר לזה שיש שם בכל חור צ'אנגים ככה שזה ממש לא בעיה.... לגבי איפה במרכז אני לא יודעת אבל בטוח יש תעשי סיבוב בכמה מהצ'אנגים ותשאלי... אני לא יודעת אם מקבלים גם וגם...אנחנו השתמשנו רק בזלוטי...אבל אני מניחה שהם מקבלים גם דולר ויורו כי רוב המקומות שמסתובבים בהם ואפשר לקנות הם מקומות תירותיים מאוד ככה שאין ממש בעיה עם העניין... אממ...כשאני הייתי לפני שנה בערך זה היה בסביבות ה1 וחצי לזלוטי אם אני לא טועה... זה לא יקר במיוחד ביחד לשקל... אם יהיהו עוד שאלות את מוזמנת לשאול:) נשמח לשמוע חוויות:) מסע מצולח ומשמעותי

shiri121

New member
אני לוקחת דולרים..

בפולין גם מקבלים דולרים..אז עדיף לקחת דולרים..זה מה שהמליצו לנו ואנחנו לא באים במטרה לפרנס את הפולנים,תזכרו את זה! אני לוקחת דולרים..אבל רק בשביל שאני אוכל לקנות בדיוטי פרי..:p

Old Cat

New member
מצער להווכח שיש עדיין כאלו שחינוכם וההכנה

שלהם לקראת הנסיעה לקויים כל כך.

shiri121

New member
אתה התכוונת אלי?

אם כן.. עברתי את המסע,דבר ראשון..(חזרתי לפני שבוע) ההכנה בכלל לא קשורה לזה,אני חושבת שלא קניתי אצל הפולנים גם כי אני מפרנסת אותם,בדרך זו או אחרת,וגם אני לא מבינה מה יש לקנות בחו"ל שאין בארץ.. ומתי בכלל יש זמן לקניות?!אין זמן לנשום... הבנתי שיש חלק שבשבת(לצערי) מסיעים אותם לאיזשהו שוק כדי שיעשו קניות לרווחתם,זאת לא המטרה שלנו שם!ובשבת?!איך אפשר?ששם אנשים שמרו על השבת מכל משמר,עשו הכל כדי להשיג נרות שבת וכאלה,והנכדים שלהם הולכים לשוק כדי לקנות דברים באותה אדמה שהם עברו זוועות בה,אותה אדמה מקוללת?!ועוד ביום השבת? אין לי בעיה עם אלה שלא שומרים שבת..באמת!אבל חשוב מאוד שאם אתה בפולין,אז שבשבת יקחו אותך לאיזה תפילה באיזשהו בית כנסת רק כדי להרגיש את האווירה שיש שם בשבת.. וגם-לא מצאתי מה לקנות אצלם... אבל יש מצב שאם הייתי מוצאת הייתי קונה.. ואם העלבתי/פגעתי מישהו-מצטערת..זה לא מכוון. צום מועיל!:)

Old Cat

New member
זלוטי שווה בערך 1.65 ש"ח

אפשר לקנות זלוטי בשדה התעופה, אפשר לחפש בין דוכני ההמרה הרחובות הערים. אבל בדרך כלל מאפשרים החלפה מדולרים או יורו לזלוטי באחד מדוכני החלפנים שיש בכל עיר. לחלפן כספים קוראים בפולנית KANTOR.

למעלה