הכספית חוזרת לחיסונים?

הכספית חוזרת לחיסונים?

יצרני החיסונים מחפשים דרכים להוזיל עלויות ייצור החיסונים. ייצור עם כספית מוזיל פי 2 עד פי 5 את הייצור, ומכאן המוטיבציה הגדולה להחזיר את זה לחיסונים.
יחד עם זאת, הם כמובן לא מתכוונים להתעסק עם מדינות מתקדמות, אבל בשביל העולם השלישי - תימרוסל חופשי...
התגייסות של ארגוני הבריאות והרופאים להכשיר את השרץ (ואת דעת הקהל).

מה עדיף?

הפצה של חיסון זול וזמין להמונים או חיסון יקר לעשירים המעטים במדינות עולם שלילי?

cומcו

New member
אז עכשיו אפשר להתדיין על כספית בחיסונים?

הואיל וראית שזה כבר לא היסטוריה, אשמח שתשיב על השאלות שהתחמקת מהם, כמו למשל כאן

איפה שהיה ראוי להתייחס התייחסתי

הבאתי רפרנסים, עניתי על רפרנסים (לא בהכרח בשרשור הזה). אני אחזור על מה שאני כל הזמן אומר במיוחד בשבילך:
"אין כספית בחיסונים בארץ" ואוסיף שבזכות העבודה המצויינת של עמותת חסון כנראה שגם לא תהיה.

אני לא מתייחס לכל שטות שנכתבת. אני עונה היכן שאני יכול לתרום, או איפה שראוי לענות. מאז ומתמיד אמרתי שדיון הכספית מיותר ואין לי כוונה להשאב אליו, למרות שמצאתי את עצמי נשאב לדיונים מיותרים עם פולסבגן דבר שאין בכוונתי לעשות שוב. רוצים לקרוא לי מתחמק שיהיה לכם לבריאות.

cומcו

New member
אתה באמת עד כדי כך תמים?

האם אתה לא מבין שהשלב הבא יהיה להחזיר אותו גם לארץ כשיהיה חשד למגיפה עקב תרוץ של פיתוח מהיר כפי שהסברתי לך באותו שרשור בסעיף א' והמדרון רק ימשיך.
במילים אחרות, שיטת המצליח והרדמת הציבור.

בקיצור, אתה לא מעוניין להתדיין על כל נושא שבו החיסונים נראים רע.

לא אני לא

אבל אני גם לא חושב שכספית במינון כזה מסוכנת. אמרתי את דעתי בעבר, הבאתי רפרנסים עשיתי דיבאנקינג לרפרנסים של מור וזה בהחלט מעל ומעבר שאפשר לצפות ממני בנושא. אתם מתעקשים לחפור על זה אז תחפרו בלעדי.

מעניין שכל פעם שהדיון הופך לקצת מדעי והראיות המדעיות צפות, מהר בורחים להאשמות אישיות, תאוריות קונספירצניה ודיונים הסטוריים. אני מבין את שפת הראיות המדעיות לא את שפת השחיתויות והקונספירציות. אני מאמין שבהנחה שלא זויפו תוצאות (וזאת הנחת היסוד שלי עד שיוכיחו לי אחרת) לא ניתן להסתיר את האמת. יש יותר מדי מדענים רודפי תהילה שיקפצו על המציאה של להפוך את הקערה על פיה ולחשוף את האמת לאור.

את התרומה שלי אני תורם בצורה של ראיות אמיתיות ולא דיבורים באוויר, במיוחד לא עם אנשים שיורדים לרמה אישית ומנסים להטיל ספק ביושרה או במקצועיות שלי. כמו שאמרתי בעבר אין לי שום עניין לשכנע אותך את מור או את פולסבגן. ברור לי שזה לא יקרה, אבל חשוב לי שגולשים שמגיעים לכאן יראו את התמונה כפי שהיא ולא כפי שמנסים לצייר אותה. הסיבה שאני עדיין כאן היא שאני מקבל מספיק פידבקים בצורה ישירה או עקיפה מגולשים שגורמים לי להבין שאני משנה במשהו.

הפורום הזה הוא בלי ספק הצלחה בזכות זה שהוא אכן - נותן מידע על חיסונים.

cומcו

New member
משום מה לא נקלט לי הקישור בתגובה הקודמת, אז

הנה התגובה עליה דברתי על סעיף א' שלה.

באותו תגובה יש גם את סעיפים ב' ו-ג' שבהם התבקשת להציג מאמר התומך בטענתך שהמינון הזה לא משנה DNA.
אני מדברת איתך רק מדע, אז נא הבא לי מאמר שזה נבדק.
חוץ מזה, בחיסונים עליהם מדברים בכתבה שצרף רוכב הלילה, המינון יהיה גבוה יותר!

אני חושב שמה שכתבתי היה מספיק ברור

קראי את תגובותי בשרשור. אני לא מרגיש צורך לחזור על מה שכבר אמרתי

cומcו

New member
כתבת שאתה רוצה לדבר מדע ונשאלת שאלת מדע

האם תוכל להודות שאין מאמר שבדק את זה למרות שיודעים את יכולות הכספית לגרום לזה?

איזה התחמקות נשמע עכשיו?

Markup

New member
מאמר מעניין, במיוחד לאור העובדה ששוב

מפריכים את תיאוריית הקונספירציה של עולם החיסונים, בפסקאות 3-4.

למעלה